Region

Svet

Kurir: Ana Nikolić pozajmila dečaka za slikanje

Pevačica Ana Nikolić, koja se u jednom nedeljniku pohvalila da joj je porodica iz Japana poverila na čuvanje njihovog jednoipogodišnjeg sina, obmanula je narod!

Kurir: Ana Nikolić pozajmila dečaka za slikanje



Naime, popularna Paraćinka samo se slikala s detetom koje je poreklom iz Zemlje izlazećeg sunca, a koje je rođeno i živi u Beogradu, saznaje Kurir:

"Ana je dečaka Iđimaru Masahija Taikija pronašla na Novom Beogradu, gde živi sa svojom porodicom. Predložila im je da urade editorijal za jedan časopis, na šta su roditelji dečaka pristali. Međutim, nije im rekla kako će uz fotografije izaći i informacija da se ona stara o njemu" – otkriva dobro obavešten izvor.

Porodica malog dečaka bila je šokirana kad je pročitala da će njihov jedinac ubuduće živeti kod Nikolićeve, te da dolazi iz područja koje je zahvaćeno zemljotresom. Posebno ih je pogodilo to što se Ana poigrala s vrlo osetljivim stvarima, kao što je tragedija u Japanu.

Ana Nikolić nije zakonski hranitelj i staratelj jednoipogodišnjeg Japanca! Kako Kurir saznaje, neko lice ne može postati staratelj maloletnom detetu samo zato što su mu ga njegovi roditelji poverili na čuvanje. Potrebno je da se prođe određena pravna procedura, koju naša pevačica nije obavila.

"Pošto je dete japanskog porekla, vlada Japana mora preko svoje ambasade da se obrati našoj socijalnoj službi, koja bi tada utvrdila da li dete ima dobre uslove za život u određenoj porodici, a treba ispoštovati i naše i njihove zakone. Do sada sa nama niko nije kontaktirao" – rečeno nam je u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, a u Upravi za strance saznali smo da bi Nikolićeva morala da ima ovlašćenje oba roditelja iz inostranstva, kako bi dečak mogao da boravi kod nje:

"Državljani Japana kod nas mogu da borave do 90 dana, a potom moraju da predaju zahtev za boravišnu vizu" – rekli su nadležni u Upravi za strance.

Marija Lazić, PR menadžer Ane Nikolić, tvrdi da je priča koju je pevačica plasirala u medije verodostojna:

"Nije tačno da se Ana samo slikala s dečakom, već je njen brat Marko, koji je igrao fudbal u Japanu, doveo dečaka preko jednog druga?!"



Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>