Region

Svet

Astrolozi: Jelena Karleuša na jesen trudna sa blizancima!?

Jelena Karleuša, tako barem zvezde kažu, ima sve izglede da na jesen bude treći put u blagoslovenom stanju i to sa blizancima!!!

Astrolozi: Jelena Karleuša na jesen trudna sa blizancima!?



Tako tvrdi, do sada nepogrešivi, astrolog saradnik Vladimir Vlajić. Naime, prema njenom horoskopu se vidi da će imati i treće dete, tačnije treću trudnoću u kojoj vrlo lako može da se desi da dobije blizance. Početkom jeseni možemo da očekujemo vesti o tome, a do tada bi trebalo da povede računa o fizičkim aktivnostima i da unosi dosta vode u organizam, savetuje Vlajić.

Jelena je rođena u znaku Lava, sa podznakom Raka. Od zime protekle godine JK je pod dosta teškim aspektima nervoze, koji su se pogoršali od početka aprila meseca. Između nje i Duška ima pojačane nervoze, koja traje od aprila meseca, a prouzrokovana je mešanjem trećih osoba u njihov odnos. Nije u pitanju prevara, već trenutno komplikovani odnosi sa ljudima iz bliskog okruženja. Duška trenutno prate i manji poslovni problemi, koje će rešiti tokom jula meseca. Krajem leta on će imati i ozbiljnija ulaganja u nekretnine.

Jelena i Duško imaju intuitivan odnos, naročito kada je upitanju porodica koji zajedno stvaraju. Imaju zajedničke ciljeve, a Duško svojim uglavnom zrelim stavom Jeleni pruža osećaj sigurnosti. Trenutni problem sa ljudima iz okruženja teže pada njemu, pošto vrlo teško pušta ljude u svoj život, a treba mu mnogo da bi ga neko razočarao.
Kao i svakom Jarcu bitan mu je posao, a trenutna kriza je izraženija kod njega nego kod Jelene.

Ali, stvari će vrlo brzo „doći na svoje mesto“ kroz aspekte trezvenosti koji slede, objašnjava Vlajić, a što se tiče karijere ovo će se JK verovatno najviše svideti:
- Jelenin horoskop naglašava da će tokom ove godine napraviti još jednu fizičku transformaciju, a i novi album će biti kontraverzan i originalan – ispuniće očekivanja svoje publike i obožavaoca. Doći će i do jedna interesantne poslovne saradnje koja će „osvežiti“ njen pristup muzici.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>