Region

Svet

Premijera pesme Viki Miljković i Halida Bešlića (Video)

Duet Viki Miljković i Halida Bešlića "Ne zna juče da je sad" je doživeo svoju promociju! Nije bila zvanična, nije bilo njihovih kolega, ali pesmu su već mnogi čuli i sjajno je ocenili.

Premijera pesme Viki Miljković i Halida Bešlića (Video)



Pesma koja će se naći na kompilaciji najvećih hitova Viki Miljković koju za desetak dana izbacuje "Grand produkcija", kao i na novom Bešlićevom albumu je premijerno završila na popularnom sajtu Youtube.

Naime, neko od saradnika ko je imao prilike da čuje ovu pesmu je istu zadržao za sebe a potom i publikovao na internetu.

Viki kaže da se zbog ovoga nije iznervirala i dodaje: "Istina je da sam imala planove da imamo neku svečaniju televizijski premijeru, ali ko zna zašto je ovo dobro,... Pesma je sada već uveliko na internetu, da se stopira ne može niti ima potrebe, a ja svoje planove za promociju dueta za koji verujem da će biti mega hit - neću menjati".

Moglo bi se reći da je ovo sreća u nesreći jer je ovo takoreći finalna verzija koja će pretrpeti još minimalne korekcije, ali ništa što će bitnije promeniti utisak o pesmi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>