Region

Svet

Grand šou: Pevači uzimaju posao voditeljima

Kao što je i sam vlasnik televizije Željko Mitrović najavio, Pink će doživeti velike promene kako u programskoj šemi tako i u voditeljskim parovima.

Grand šou: Pevači uzimaju posao voditeljima



Među prvim promenama koje će se uskoro videti su voditelji Granda. Naime, dosadašnji voditelji emisije Tihomir Tepić i Dragana Katić biće zamenjeni, a na njihovom mestu će se naći Lepa Brena i Cune Gojković.

”Iako je vraćanjem starog termina od 20 časova 'Grand šou' emisiji znatno skočila gledanost, uz aminovanje Željka Mitrovića, Saša Popović je odlučio da sprovede neke promene u ovoj emisiji. Tako je Popović došao na ideju da pored promene koncepcije, zameni i uigrani voditeljski dvojac, Draganu Katić i Tihomira Tepića, a da ubaci pevače svoje kuće, pa će u prvoj emisiji Draganu zameniti legendarna Lepa Brena, dok će Tihomirov deo posla obavljati Cune Gojković” - rekao je dobro obavešteni izvor blizak produkcijskoj kući, koji dodaje da će se još neki pevači okušati u voditeljskoj ulozi.

”Biće još nekoliko parova koji će se naći u ulozi 'Grandovih' voditelja. Napravljen je najuži izbor i kako za sad stvari stoje, tri estradna para će se smenjivati na sceni, odnosno vodiće svaku treću emisiju. Ostalo je da se utanače još neki detalji oko uslova, ali kako svari stoje, sve ide svojim tokom“, kaže izvor blizak produkciji koji nije mogao sa sigurnošću da nam kaže kakva će sudbina zadesiti stare voditelje Granda.

Tihomir Tepić i Dragana Katić nisu imali komentare na ove špekulacije, dok je sa druge strane, pevač Cune Gojković potvrdio ove navode.

"Tačno je da ćemo Brena i ja voditi prvu emisiju i, iskreno, nemam nikakvu tremu jer sam nekada uradio bezbroj radio-emisija. Jedva čekam da se na "Grandovoj" sceni prisetim sa legendarnom Brenom onoga što smo nekada radili dok je pevala sa "Slatkim grehom" Ne znam da li ćemo imati vremena da kažemo sve što želimo, ali svakako će ovo biti lepo iskustvo” - zaključio je Cune Gojković.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>