Region

Svet

Seka Aleksić: Za Vaskrs sam poželela dva dečaka

U prazničnoj atmosferi koja je ovih dana prisutna u domu Seke Aleksić, ali i rođendanskog slavlja, dan pre Vaskrsa, folk diva imala je samo jednu želju - da sa suprugom Veljkom Piljikićem dobije dva dečaka. Poznata pevačica je praznik provela sa najužom porodicom i prijateljima, a za 1. maj otputovaće na odmor u Ganu, dok će se u septembru podvrgnuti veštačkoj oplodnji.

Seka Aleksić: Za Vaskrs sam poželela dva dečaka



Osim odmora, folkerka će se u Africi družiti i sa mališanima bez roditeljskog staranja, a za “Alo!” je otkrila da bi volela prirodnim putem da dobije blizance, kao i da će zasigurno usvojiti jedno dete.

“ Vaskrs za mene predstavlja jedan od najlepših hrišćanskih praznika, a ove godine je bio poseban jer sam veče uoči Vaskrsa proslavila 30. rođendan! Pored brojnih fanova koji su mi priredili iznenađenje i obasuli me poklonima, cvećem i tortama, uz mene je bio moj suprug Veljko, koji se potrudio da moj rođendan i vaskrs učini još lepšim. Uživam u dekorisanju kuće za praznike, a posebno za vaskrs! Naravno da sama farbam jaja, to je jedan sveti čin! Veljko i ja smo rano ujutru posetili manastir Velika Remeta na Fruškoj gori, tu smo se pričestili i prisustvovali službi! Bilo je zaista prelepo,” kaže Seka i na pitanje u kojoj meri je Uskrs podseća na na detinjstvo otkriva:

“Pre svega okupljanje porodice i očuvanje pravih ljudskih i hrišćanskih vrednosti! I kao
devojčica uvek sam se radovala Vaskrsu, šarenim jajima, čokoladnim zekama, poklonima! Živeli smo skromno, ali smo uvek znali da se radujemo malim stvarima”.

Iako joj je majka muslimanske veroispovesti, a otac Srbin, Seka kaže da je ona “žena čije srce i ljubav nemaju granica ni prema jednoj veri, niti prema jednoj rasi!” Poštujem i majčinu i očevu veru i jako dobro poznajem običaje i sa jedne i sa druge strane! I moram da kažem da su svi lepi i posebni na svoj način! Ja sam hrišćanka i moj suprug takođe, tako da u skladu sa tim poštujemo i obeležavamo Vaskrs po tradiciji. Svi smo uvek na okupu! Njoj je najvažnije da sam ja srećna i da su sva njena deca na okupu! Uključujući i unučiće, decu mog brata.

Naravno, i Veljko i ja smo gosti kod nje kada se obeležavaju muslimanski praznici”. Seka i Veljko planiraju da 1. maja otputuju na jednomesečni odmor u Ganu u društvu prijatelja!

“Ne bih otkrivala detalje tog putovanja jer nam je pre svega posle naporne poslovne sezone potreban odmor! Svakako ćemo se tamo družiti i sa dečicom koja su preslatka! Veljko i ja planiramo da usvojimo dete, a kada bude došlo vreme za to, nećemo ništa skrivati. Po savetu lekara ćemo tek krajem septembra uraditi vantelesnu oplodnju, prvi put! Naravno da ne odustajemo od toga da dobijemo našu decu i hvala bogu sa te strane je sve okej. Jednostavno, nisam želela da se ponovo dogodi situacija da doživim vanmateričnu trudnoću i to je jedini razlog zbog kojeg smo se odlučili na taj zahvat. Već sam rekla da želim dva dečaka blizanca, pa se nadam da ce se moja rođendanska i vaskršnja želja ostvariti,” otkrila je Seka.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>