Zanimljivosti

Reality & TV Show

Vesti

kaja ostijic najnovije vesti - strana 8

Kaja Ostojić oduševila Belgijance (Foto)

Kaja Ostojić oduševila Belgijance (Foto)

Naša pop pevačica Katarina Ostojić sinoć je po prvi put zapevala pred inostranom publikom i reakcije su bile više nego odlične. Ona se, naime, pridružila svom dečku Džunior Džeku na sceni najvećeg i najluksuznijeg kluba u Briselu, Spirito Martini, i otpevala nekoliko pesama, među kojima su Rijanin hit “We found love” i hit njenog dečka “Stupidisco”. Posetioci kluba su reagovali sjajno, a na video bimovima je bilo ispisano njeno ime.

Pročitaj više

Ivan Ivanović izvredjao Kaju u emisiji

Ivan Ivanović izvredjao Kaju u emisiji

Kaja Ostojić je sredila zadnjicu. Pa dosta je i prešla, vreme je za generalku, kazao je Ivan Ivanović u svojoj emisiji na TV Prva. Ova njegova, po reakcijama na internetu, seksistička prozivka nije prva koju je uputio na račun pevačice. On je još u oktobru prošle godine imao „pošalicu” slične sadržine.

Pročitaj više

Kaja Ostojić remontovala zadnjicu

Kaja Ostojić remontovala zadnjicu

Nova, vidno stesana figura pop pevačice Katarine Ostojić nije rezultat rigorozne dijete i napornih treninga u teretani, već plastične hirurgije! Naime, Kaja je pre mesec dana rešila da se podvrgne tretmanu liposukcije, ali i da promeni oblik svoje zadnjice, tako što je izvađeno salo premestila u guzu, kako bi ona bila lepše oblikovana!

Pročitaj više

>