Svet

Region

Kim Kardashian: Imam celulit, pa šta!

Poznata starleta Kim Kardashian nimalo se ne stidi svojih oblina, a u intervjuu za britanski "Cosmopolitan" otkrila je da joj ne pada na pamet da se uzbuđuje oko takvih stvari.

Kim Kardashian: Imam celulit, pa šta!



"Imam celulit, pa šta! Nikad nisam ni tvrdila da sam savršena niti to želim da budem. Ponekad se ubijam u sladoledu i super se osećam. Da sam na dijeti ceo život, osećala bih se jadno. Jednostavno, volim da jedemi. Ako ne možete da uživati u životu, čemu sve to? Samo se mučite, a osećate se sve gore. Moj omiljeni dezerti su sladoledi, slatkiši od pirinča i smrznuti jogurti. Luda sam za tim", rekla je Kim.

Dodala je da se ne opterećuje ni sa konfekcijskim brojevima.

"Svejedno mi je koji broj nosim. Ne zamaram se time. Čak kući nemam ni vagu. Uopšte ne volim mršavice, više mi se sviđaju devojke sa oblinama", rekla je.

Kim kaže da iako je stalno kritikuju zbog prevelikih grudi i guze, ona je vrlo ponosna na svoje atribute.

"Grudi su počele da mi rastu sa deset godina. Stidela sam se. Kasnije sam bila zadovoljna telom. Mislim da je najvažnije zavoleti svoj izgled", izjavila je Kim.

Otkrila je i da se super slaže sa svojim sestrama. "One su mi kao najbolje prijateljice. Vrlo smo bliske, iako smo sve jako različite", kaže Kim.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>