Region

Svet

Astrolozi procenjuju: Željko Joksimović i Jovana Janković će opet raskinuti!

Iako svi mediji bruje o njihovom pomirenju, pa čak i planiranju svadbe i potomstva, astrolog Vladimir Vlajić tvrdi da će Jovana Janković i Željko Joksimović, trenutno najintrigantniji poznati par ipak – raskinuti. Naime, tako barem kažu njihove astro karte…

Astrolozi procenjuju: Željko Joksimović i Jovana Janković će opet raskinuti!



"Oboje su rođeni u znaku Bika, a on naglašava zaštitnički odnos koji imaju jedan prema drugom. Željko je Lav u podznaku, tako da će uvek biti “u centru pažnje” (na ovaj ili onaj način), dok je Jovana kao temperamentna Škorpija u podznaku, ta koja će ga u stopu pratiti i davati izjave u njegovo ime. Njeni istupi u medijima zaista jesu nešto što ona misli i želi, ali Jovani brak ne vidim pre 2013. godine. Ovo je par koji ima više poslovnih i prijateljskih nego emotivnih aspekata – Jovana će napraviti bum sa jednim novim projektom (i to vrlo brzo), dok Željko planira ponovo da pokrene svoju internacionalnu karijeru (a tu ima dosta sabotaža od bliskih saradnika). Jovana će početkom leta upoznati nekoga na jednom putovanju dok se Željko uveliko sprema da polako “objavi” svoj kambek na javnu scenu. On će i mnogo putovati od maja meseca, tako da će verovatno to biti razlog njihovog zvaničnog raskida."

Veza kakvu plasiraju neće se održati još dugo pošto Jovana neće izdržati pritisak javnosti. Udaće se za nekog “poznatog” – muškarca, starijeg od nje, sa internacionalnom karijerom (a i sa mnogo novca), verovatno sportistu ili vlasnika neke medijske kuće. U večitoj potrazi za emotivnim ispunjenjem, Željko će imati još nekoliko ozbiljnih afera u narednim godinama – ali ne i želju da se skrasi. U svom okruženju ima mnogo tajnih neprijatelja, a može napraviti veliku grešku ulaskom u političke vode na bilo koji način.

"Veza Joksimović – Janković je trebala da ih ubaci u centar medijske popularnosti pre “novih početaka” koje oboje planiraju. Imaju sjajan prijateljski odnos, čak i naglašene aspekte karmičke veze, ali o braku nema ni govora" – kaže Vlada.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>