Region

Svet

Miloš Bojanić pokazao rak kože (Foto)

Kada je Miloš Bojanić prilikom posete predstavnicima jevrejske zajednice izjavio da je žrtva bombardovanja jer je zbog osiromašenog uranijuma oboleo od raka kože, mnogi mu nisu verovali! Nepoverljivi ljudi su smatrali da je to njegov način da izbegne odgovornost povodom optužbi za govor mržnje u „Dvoru“.

Miloš Bojanić pokazao rak kože (Foto)



Međutim, „Alo!“ je od Bojanića ekskluzivno dobio otpusnu listu nakon operacije, kao i prve slike posle intervencije, koji potvrđuju sve što je pevač rekao. Na slici se tako vidi da su pevaču leđa bila doslovno iskasapljena tokom borbe hirurga protiv opake bolesti.

"Nadam se da će sad čak i oni malobrojni koji sumnjaju u mene shvatiti da Miloš nikada ne laže. Posle „Farme“ sam saznao da imam maligni tumor i ceo život mi je prošao pred očima, ali odlučio sam da se borim. I nakon dve operacije u decembru prošle godine, kada sam se izborio sa bolešću, lekar mi je rekao da rak može da se povrati, ali ja se ne plašim. Jednostavno sam jači od raka, zato sam i pobedio ovu opaku bolest i sada redovno idem na kontrole "– rekao nam je Miloš kada smo ga pozvali da nam priča o svojoj životnoj borbi. Popularni Braćala nam je otkrio i da se rak kože proširio na stomak, ali da ga to nije uplašilo.

Miloš Bojanić: Rak kože sam dobio od stresa na Farmi
"Malignitet mi se, osim na leđima, pojavio i na stomaku, ali sad sam dobro. Posle „Farme“ lekar mi je rekao da je bolest posledica osiromašenog uranijuma koji je oslobodio NATO tokom bombardovanja i stresa koji sam doživeo u „Farmi“. To je i razlog zašto sam bio ogorčen na sve one koji su nas bombardovali, u šta spadaju i Jevreji poput Madlen Olbrajt i Kušnera, koji su ocrnili srpski narod i gledaju nas kao sotone" - tvrdi Bojanić i seća se prvih dana posle operacije.



"Rekao sam sebi: „Najjači sam kad sam najslabiji i boriću se kako znam i umem.“ I to sam uradio. Imam divnu porodicu, lep brak, za koga i zbog čega da živim. Nije bilo lako, ali je moja volja pobedila. Samo dva meseca posle toga ušao sam u „Dvor“. Rane su mi bile još sveže, ali sam se trudio da to sakrijem i nikada tamo nisam ljudima pričao o svom problemu. Pristao sam da uđem u „Dvor“ jer me je moj prijatelj Željko Mitrović zamolio i kada sam već to uradio, nisam želeo da se bilo kome žalim. I to nikada neću ni raditi" - zaključuje Bojanić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>