Region

Svet

Parovi: Zorica izvređala Draška, a produkcija iz kuće izbacila njega?!

Da sa Zoricom nema šale pokazuje i najnoviji razvoj situacije. Samo par dana posle sukoba sa Draškom. Kada ga je Zorica izvređala na nacionalnoj osnovi, pretila da će ga silovati ceo grad, gađala ga čašom i fizički nasrnula na njega, Draško je izbačen a ne ona.

Parovi: Zorica izvređala Draška, a produkcija iz kuće izbacila njega?!



Na Draškovom Facebook profilu je osvanuo sledeći status:

"Izbačen zbog… ??? Ko zna..???…Zorica je ta koja je mene vređala na nacionalnoj osnovi više puta, gađala čašom, pretila javno, što možete videti na snimku (ispod dodao aut.), a ja sam taj koji je napolju zbog čega ko to zna! Uglavnom, pretrpeo sam uvrede i poniženja u 21. veku što je katastrofalno – pogotovo to da niko ne reaguje na tako nešto…"

Inače tokom dana su i dalje bili aktuelni telefoni za glasanje da Draško i Jovana ostanu u vili, a produkcija se nije oglasila još uvek  povodom celog slučaja.

Draško je kratko prokomentarisao:

"Da, tačno je da sam izbačen i tačno je da ne znam razlog. Ušao sam kao čovek, a izbačen sam bez objašnjenja i sada je svaki komentar suvišan."

No neki od gledalaca su pomislili da je Draško sam napustio rijaliti posle incidenta sa Draganom, a situacija se odigrala ovako:

Posle prepucavanja između Draškove devojke i Dragane, oko toga ko prenosi gljivice u kući Draško Alorić je potrčao ka Dragani, ali su ga sprečili da je napadne.

"Izlazi napolje, smradino glupa!" – rekao je Draško.

"Seljačino! Zašto me ne ostavite na miru? Skinite mi se svi s vrata" – vikala je Dragana.

Kanije, u garderobi, Dragana je plakala, tešili su je Ivana i Riki karatista.

"Mizerno je da baca čašu na tebe, na šta to liči!" – rekao je Riki.

"I ja sam imao gljivice, pre mesec dana. To nema veze s Draganom. Još mažem, mada sam se izlečio.

"I Tijana ima gljivice" – rekla je Ivana.

"To je zbog toga što smo stalno u cipelama, po ceo dan, i veče.

"Meni je žao što sad ovo gleda moja mama i nervira se. Toliko je propatila posle smrti njenog tate, sad još ovo da je nervira" – plakala je Dragana.

"Želim da izađem, hoću da idem kući. On meni govori da li mi je umro deda ili nije. Sram ga bilo.

U dvorištu je Draško skinuo bubicu.

"Nisam učesnik ovog rijalitija više. Nisam bezbedan. Niko me ne štiti. Ovde može da kaže ko šta hoće, a Zorica može da lupeta i da bude kažnjena novčano. Nije pošteno. Idem odavde!"

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>