Region

Svet

Miloš Bojanić: Oprostio sam Djusu, ali Firčija i dalje gonim

Miloš Bojanić kaže da zbog, po rečima Republičkog javnog tužilaštva, antisemitskih izjava u rijalitiju Dvor, još uvek nije primio nikakav poziv za sud, kao i da je odlučio da povuče tužbu protiv Djusa. Ivan Fece FIrči nije bio te sreće

Miloš Bojanić: Oprostio sam Djusu, ali Firčija i dalje gonim



"Ništa mi nije stiglo, a ako i bude, nemam ništa protiv da dam iskaz. Ne verujem da će biti nešto od toga, jer, i dalje smatram da imam pravo da kažem da nekog ne volim, a to ne znači da ga mrzim i želim mu nešto loše. Što se tiče zabrane mog gostovanja na TV Pinku, za sada mi niko ništa nije rekao o tome, doduše nije bilo ni nekih poziva, ali to je zbog toga što nisam bio u zemlji" - kaže Miloš Bojanić.

On dodaje da je protiv Firčija predata još jedna tužba, i to zbog fizičkog napada na njega i nanošenja telesnih povreda tokom učešća u "Dvoru" na TV Pink.

"Tužio sam ga za uvrede i polivanje vodom, međutim, nema prijavljen boravak, i nisu mogli da ga pronađu da mu uruče poziv. Policja Novog Sada će sada to morati da uradi. Odlučio sam da povučem tužbu protiv repera Ivana Ivanovića Đusa, pobednika nedavno završenog rialitija “Dvor”. To što se dogodilo na Farmi bilo je pod uticajem alkohola i na nagovor drugih. Nisam mu zamerio, svako od nas ima pravo da pogreši i da se pokaje" - završava Bojanić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>