Elita 7

Parovi

ELITA 7: Skandal se nastavlja! Ivan Marinković će pobesneti, prikazane poruke koje je Jelena slala Urošu! (VIDEO)

U popularnom rijalitiju ELITA 7, dogodio se veliki skandal kada je otkrivena tajna afera između Jelene Marinković i Uroša Rajačića. Ovaj šokantni obrt doveo je do prave pometnje među učesnicima, a drama se ne smiruje.

ELITA 7: Skandal se nastavlja! Ivan Marinković će pobesneti, prikazane poruke koje je Jelena slala Urošu! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVJelena je tvrdila da je sve samo šala i taktika za bolji plasman u rijalitiju, dok je njen suprug Ivan Marinković uveren da je čitava priča samo nameštaljka. Međutim, Marko Đedović je odlučio da istina izađe na videlo.

On je pokazao poruke koje je Jelena slala Urošu iza Ivanovih leđa, otkrivajući pravu prirodu njihovog odnosa.

U jednoj od poruka koju je Marko prikazao, Jelena piše: "Ludim... Od tvog prisustva paranoja je prošla... Nadam se da se bar blizu osećaš kao ja... želim te... baš."

Ova poruka jasno pokazuje da su emocije između Jelene i Uroša bile mnogo dublje nego što je ona želela da prikaže.

Drama u rijalitiju ELITA 7 se nastavlja, a gledatelji su prikovani za ekrane, prateći svaki korak učesnika. Ovaj skandal će sigurno ostaviti dugotrajan trag i promeniti dinamiku među učesnicima. Hoće li Jelena i Uroš uspeti da izglade situaciju ili će njihove tajne poruke nastaviti da izazivaju pometnju? Samo vreme će pokazati, ali jedno je sigurno - ELITA 7 nikada nije bila uzbudljivija.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>