Region

Svet

Dvor: Djus je apsolutni favorit

Prema rečima izvora bliskog produkciji, popularni reper  Đus je najbliži osvajanju 50.000 evra u rijalitiju Dvor. Ukoliko se u poslednjih nedelju dana ne bude ništa promenilo reper će 11. marta definitivno poslednji napustiti vilu u Šimanovcima.

Dvor: Djus je apsolutni favorit



"Ivan je sve bliži pobedi u „Dvoru“! Poslednjih nekoliko nedelja ima ubedljivu prednost u glasovima u odnosu na sve ostale, tako da mirno može da čeka finale" - kaže izvor blizak produkciji.

Intresantno je i to da se sumnja da Đus trenutno ima i najviše zlatnika, što znači da će kuću u Šimanovcima napustiti sa zagarantovanom sumom od 10.000 evra.

"I sam Đus je pričao da je došao u posed oko 400 zlatnika koje je sakrio negde u dvorištu imanja. Pretpostavlja se da je za vreme svoje vladavine prošle nedelje maznuo poveću sumu, tako da se procenjuje da će u samom finalu broj njegovih zlatnika biti oko 1.000, što je daleko više od „plena“ ostalih takmičara" – kaže izvor i dodaje da što se tiče rejtinga pored Đusa velike šanse u finalu imaju i Danijel Pavlović, Joca Stefanović, Lepa Lukić i Bebi Dol.

"Danijelu Pavloviću je skočio rejting kada je ušao Bojanić, pošto je on bio jedan od retkih koji se sa njim nije sukobljavao. Zbog toga je realno očekivati da će Braćaline pristalice da glasaju za njega, što svakako garantuje dobar krajnji plasman. Bebi Dol i Joca Stefanović su pridobili simpatije publike zbog toga što su u korektnim odnosima sa svima, dok Lepa Lukić ima svake nedelje solidno glasačko telo i to će se bez sumnje odraziti na krajnji rezultat "– završava izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>