Region

Svet

Džidža Stojković o planovima za leto i reakcijama na finale Zvezda Granda!

Aleksandra Džidža Stojković, poznata pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, otkrila je svoje planove za leto i podelila utiske o finalu "Zvezda Granda". Iako se povukla iz javnosti zbog fakultetskih obaveza, planira da se opusti i uživa na Avali, dok se nada i kupovini nekretnine na morskoj obali. Takođe je govorila o podršci svog oca i mogućnosti ponovnog učešća u muzičkom takmičenju.

 Džidža Stojković o planovima za leto i reakcijama na finale Zvezda Granda! Foto: Printscreen Youtube/Nije lako biti ja

Džidža Stojković govori o letnjim planovima, finalu "Zvezda Granda", odnosu sa ocem Draganom Stojkovićem Bosancem i mogućoj kupovini nekretnine na moru.Aleksandra Džidža Stojković, poznata pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, nedavno je govorila o svojim planovima za leto, ali i o finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Džidža je otkrila da je bila posvećena fakultetskim obavezama, zbog čega se povukla iz javnosti.

Imala sam puno obaveza oko fakulteta, pesama i spotova. Sada želim malo da odmorim. Imam nekoliko zakazanih svirki u Bosni i Crnoj Gori, ali planiram da pronađem vreme za opuštanje između tih obaveza - rekla je Džidža.
 

Dok čeka pravo letovanje, planira da provodi vreme u svojoj kući na Avali.


Na Avalu ne idem dok ne napunimo bazen. Imali smo renoviranje, ali uskoro će sve biti spremno. Do tada, čekaćemo zahlađenje koje su najavili - otkrila je Džidža za Grand.
Džidža se nada da će njena porodica uskoro kupiti nekretninu na morskoj obali.Džidža Stojković i Dragan Stojković Bosanac na finalu
Foto: Printscreen Youtube/Grand Online​To je moj životni san. Volela bih da imamo kuću u Neumu u Bosni, jer mi je baka blizu u Konjicu. Takođe bih volela kuću u Crnoj Gori, pošto je moja majka Crnogorka. Bilo bi divno imati kuću negde na Balkanu - priznala je Džidža.

Pevačica je otkrila i kako je njen otac, Dragan Stojković Bosanac, komentarisao ishod glasanja u finalu "Zvezda Granda".

Planirala sam da idem sa njim na finale, ali nisam mogla. Kada sam pogledala snimak kod kuće, naši stavovi su se poklopili. Od početka smo znali da će Šejla pobediti. Iako mi je možda Đulin stil bliži, Šejla je zaista zaslužila pobedu - ispričala je Džidža.

Džidža je naglasila da se, uprkos odličnom formatu, ne bi ponovo prijavila za takmičenje "Zvezde Granda".

Ne bih ponovo učestvovala. Sada sam formiran pevač i ne bih mogla da podnesem kritike. Ako bih birala mentora, izabrala bih Cecu jer je za mene uvek bila nedodirljiva. Ali, ne bih uzela svog oca za mentora jer je on već moj životni mentor - objasnila je Džidža.

Na kraju, Džidža je otkrila da se ipak konsultuje sa ocem kada je reč o značajnim aspektima karijere.

On mi ne vodi karijeru u smislu šta ću da kažem ili obučem, ali se itekako meša u radu u studiju. Slušam ga i cenim njegovo mišljenje - zaključila je Džidža.

Možda vas interesuje:
Debela koka za čir na želucu, povrede, psorijazu, bubuljice... 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>