Region

Svet

Maja Nikolić: Super što je Boki 13 proteran

Pevačica Maja Nikolić koja je iz rijalitija "Dvor" diskvalifikovana zbog govora mržnje i dalje tvrdi da je nepravedno optužena, da će tvrdnje svoje svekrve da je izgubila strateljstvo nad detetom debelo naplatiti na sudu i da joj je drago što je Boki 13 proteran iz Srbije.

Maja Nikolić: Super što je Boki 13 proteran



"Svojoj bivšoj svekrvi sam poslala tužbu pa će morati sve svoje izjave da dokaze i objasni na sudu. Ona će mi platiti veliku odštetu za sav bol koji sam pretrpela. Šta god ona da kaže nije istina, jer ja i dalje imam puno starateljstvo nad starijim sinom Novakom, a trenutno se borim da moj mlađi sin Lazar kompletno pripadne meni“ - rekla je Maja i dodala se kaje zbog antisemitskih izjava na  "Dvoru":

"Tog dana tema na Dvoru je bila bombardovanje. Bojanić je izlagao svoje mišljenje o tome i ja sam ga podržala jer smo se složili da niko normalan ne može da voli NATO agresore, zbog kojih su moj sin, roditelji i cela zemlja bili u podrumu 78 dana. Moja misao se odnosila na Medlin Olbrajt, Ričarda Holbruka, Havijera Solanu. Te ljude me niko ne može naterati da volim“ - izjavila je Maja i rekla da ne planira da kontaktira neku od jevrejskih zajednica kako bi se izvinila.

"Nisam ih zvala jer nemam razloga da se ikome pravdam. Ja sam svim medijima objasnila šta sam tačno mislila, 'ne volim Jevreje' ne predstavlja govor rasne mržnje. Sa druge strane, moj kum je Jevrejin, a kuma mi je udata za Jevreja i, što je najvažnije, moja dugogodišnja prijateljica, voditeljka Lea Kiš, koja je Jevrejka, me je branila. Ponavljam: nisam šovinista i ne mrzim nikoga!“ A kako je Maja primila vest o tome da je njenog".

Maja Nikolić je takođe prokomentarisala i proterivanje Bokija 13 iz Srbije.

"Drago mi je jer je to zaslužio! Inače, o kombinaciji muškarac-žena nemam lepo mišljenje, jer je ta persona bruka i sramota ljudske prirode. On je bezobrazan, nekulturan, prepotentan. Hvali se kako puni hale po Makedoniji, a nema pare da produži vizu i radni boravak, to je veoma čudno i jadno“

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>