Ostalo

Sme�no

Pet nesavršenosti kod žena koje muškarci obožavaju

Iako je jedno od mišljenja da muškarci vole kada je žena na korak od savršenstva, postoji i ona druga strana u kojoj se muškarci širom sveta svakodnevno  zaljubljuju u žene svih tipova i konfekcijskih brojeva čije nesavršenosti naprosto obožavaju.

Pet nesavršenosti kod žena koje muškarci obožavaju



Sitne nepravilnosti koje svaka žena ima, izgleda da su muškarcima itekako privlačne, pa zaista nema nikakve potrebe da svoje telo pokušate da učinite onim što se smatra savršenim. Predstavljamo vam pet simpatičnih nepravilnosti koje muškarci obožavaju.

Kukasti nos


Popularni grčki profil, ne vole jedino žene. Malo nakrivljen nos nije nikakav problem i ne bi trebao biti kompleks, pogotovo zbog toga što ga muškarci smatraju vrlo simpatičnim.

Stomačić

Muškarci su oduvek obožavali žensko telo, ma kakvo ono bilo, sa svim njegovim vrlinama i manama, čak i maleni stomačić za njih ne predstavlja nikakav problem, zato ne bi trebao ni vama.

Male grudi


Iako većina muškaraca preferira veće grudi, ništa manje zavodljive nisu ni male grudi. Čak naprotiv,  brojne su ankete pokazale kako veliki broj muškaraca smatra male grudi vrlo seksi, posebno kada su naglašene dubokim dekolteom ili pak bez grudnjaka.

Nonšalantni izgled


Sjajna i pomno isfenirana kosa i uredni nokti muškarcima su vrlo privlačni prizori, ali opušteni, nonšalantni izgled, razbarušena kosa, široka kućna majica i lice bez šminke za neke može biti jednako primamljivo i zavodljivo.

Razmaknuti prednji zubi


Vanessa Paradis, Lara Stone, Madonna i Georgia Jagger samo su neke od poznatih lepotica koje su očarale svet svojim lepim licem, ali i nepravilnošću u obliku razmaknutih prednjih zuba koji obaraju muškarce sa nogu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>