Region

Svet

Neda Ukraden: Nisam bila Gadafijeva ljubavnica

Dok nacija sa strepnjom iščekuje da i poslednji Srbin bude izvučen iz ratom zahvaćene Libije, domaća estrada, naročito oni koji su upoznali Moamera el Gadafija, među kojima je i Neda Ukraden, u šoku su zbog svega što se dešava sa predsednikom ove zemlje. Govorkanja o navodnoj emotivnoj vezi naše pevačice i libijskog predsednika Neda je demantovala.

Neda Ukraden: Nisam bila Gadafijeva ljubavnica



"Nisam bila u emotivnoj vezi sa Gadafijem, te 2006. godine sam ga videla prvi i poslednji put, ali znam da se po mom povratku iz Libije pričalo da smo imali aferu. Pričalo se i da sam ga upoznala još dok sam studirala u Sarajevu, gde je navodno i on studirao, ali, nažalost, nije tačno!" kroz smeh je ispričala Ukradenova. "Kada sam prvi put uživo videla predsednika Moamera el Gadafija i delovao je kao veoma skroman čovek. Veoma dugo smo ga čekali i očekivali smo da će oko njega biti mnogo ljudi iz obezbeđenja, a on se pojavio poprilično nonšalantno i sa svima se rukovao. Bio je skromno obučen i više je delovao kao sveštenik nego kao vladar tako bogate zemlje…" seća se Neda, koja je dugogodišnjem libijskom predsedniku bez muzike otpevala svoju pesmu koju on veoma voli.

"Rekli su mi da Gadafi zna moju pesmu „Zora je“ i da mu se dopada, tako da sam mu je otpevala na uvce, bez muzičke pratnje. A zbog ove pesme je i zahtevano moje prisustvo na skupu jer je jedan od predsednikovih saradnika svoju suprugu upoznao na mom koncertu u Sarajevu upravo uz tu moju pesmu. O predsedniku sam mogla da zaključim da je tada sa svojih šezdesetak godina bio veoma negovan čovek u dobroj kondiciji, a delovao je veoma smireno i odmereno." rekla je Ukradenova, koja je od Moamera el Gadafija, kao i većina žena, dobila zlatni nakit.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>