Region

Svet

Ana Stanić: Mobi Dik je prošlost za mene

Kao što je već poznato grupa "Mobi Dik" će 5. aprila održati svoj povratnički koncert u centru "sava". Frontmen grupe Srđan Čolić, pozvao je svoje dve bivše pevačice Anu Stanić i Aleksandru Perović da mu se pridruže na sceni.

Ana Stanić: Mobi Dik je prošlost za mene



Dok se Aleksandra ne premišlja puno da nastupi na koncertu, Ana Stanić je bez problema odbija da se pojavi u Sava centru.

"Ovo nije okupljanje "Mobi Dika" zarad 90. godina" rekla je Aleksandra Perović bivša pevačica ovog benda, i dodala:

 "To je povratak "Mobi Dika" na scenu. Srđan me je zvao da kao deo grupe budem gost na koncertu sa par pesama, i ako budemo postigli neke dogovore, prihvatiću. Mi smo za tih četiri, pet godina zajedničkog rada snimili dva albuma, sa mnom je ravnopravnije izneo tu žensku priču, ne vidim što se ne bih odazvala. Opet, kažem, samo da se dogovorimo oko nekih detalja."

Sa druge strane, Ana nema nameru da se pojavi na koncertu, a iznela je i svoje mišljenje povodom ponovnog okupljanja grupe.

 "Želim Srđanu i ekipi da imaju uspešan koncert. Ja na to gledam kao neko sa strane, kao posmatrač, nemam neki stav. Znam da imaju singl" - rekla je Ana i dodala.

"Zvao me je Srđan, čuli smo se. Poželela sam mu sreću, ali neću nastupiti kao gost na koncertu. To je bio moj prošli život, nije bila moja uloga, nisam ni sada neophodna. Sa njima sam bila tri godine, 12 godina posle toga sam u svojoj karijeri na drugi način i ne bih htela da zbunjujem publiku”  - zaključila je Ana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>