Region

Svet

Šta poznati misle o razvodu Nataše i Danila?!

Gostovanje Nataše Bekvalac u emisiji kod Ognjena Amidžića izazvala je različite komentare njenih kolega sa muzičke scene. Dok jedan deo estrade smatra da se radi o marketinškom triku, drugi deo misli da su Natašine suze u emisiji bile iskrene.

Šta poznati misle o razvodu Nataše i Danila?!



Pevač Era Ojdanić ocenio je Natašino plakanje kao odličan marketing za prodaju novog CD-a.

"Pored dobrog izgleda Nataša je tatina i mamina maza! Njena parola jasno glasi „ Ne volim te što si lep, već te volim za pun džep". Pošto je izdala CD koji najavljuje krah njihove ljubavi, morali su taj scenario i da sprovedu u delo. Nema ništa od njihovog razvoda, to je sve marketinški trik, ali i pored toga ona je jedna oštra i opasna žena, pa joj nije teško u bilo kojoj situaciji da zaplače" - rekao je Era.

Sa druge strane Isidora Bjelica je jako zamerila voditelju Ognjenu Amidžiću što je iskoristio situaciju svojih prijatelja, kako bi podigao rejting svoje emisije.

"Kao i cela nacija i ja sam pratila Ognjenovu emisiju sa pevačicom Bekvalac i zaprepašćena sam kako je autor emisije izvređao čitaoce novina i gledaoce, a svestan je toga da naše pevačice od toga žive na estradi. Sa druge strane, videlo se da je ceo snimak dramaturški forsirao kako bi svog sagovornika doveo do suza. Ako im je prijatelj kao što kaže, onda je trebalo da im pomogne, a ne da vodi računa o svom rejtingu" - rekla je Isidora.

Pevačica Indi smatra da je Natašina i Dačina situacija jako osetljiva i da je svako komentarisanje suvišno.

"Nisam kompetentna da komentarišem tako osetljivu stvar kao što je razvod. Smatram da je sve to život i sudbina. Ako je ona smatrala da treba u javnosti fanovima da podeli svoju intimu, to poštujem, ali samo u slučaju da druga strana nije oštećena. Sve što sam pročitala o tome nije nimalo prijatno i zato smatram da ih treba ostaviti više na miru." rekla je Indi.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>