Region

Svet

Region

Snima se Tajna vinove loze 3! Evo šta nas očekuje!

Počelo je snimanje novih 36 epizoda u okviru treće sezone serije “Tajne vinove loze“. Evo šta nas očekuje... Treća sezona će veoma da golica maštu i budi iščekivanja gledalaca iz epizode u epizodu.

Snima se Tajna vinove loze 3! Evo šta nas očekuje! Screenshoot/Instagram






Kako ekskluzivno saznaju “TV Novosti” ove nedelje je počelo snimanje treće sezone serije “Tajne vinove loze” u studiju na Donjem Dorćolu i na Paliću, a reditelj Dejan Karaklajić je otkrio nešto više o novim epizodama:




“Treća sezona će veoma da golica maštu i budi iščekivanja gledalaca iz epizode u epizodu jer se očekuje mnogo preokreta i komplikovanih odnosa između starih i novih likova. Moram da priznam da smo konstruisali priču do 36 epizoda, koliko će ova sezona i imati, a do sada je napisamo 20. Ostale epizode se i dalje pišu, što znači da će biti još preokreta za koje ni mi sami ne znamo." - rekao je Dejan Karaklajić.


Druga sezona se završila pre godinu dana sa scenom Vuka (Vojin Ćetković) i Verom (Sloboda Mićalović) koji se zaljubljeno gledaju pred vratima njene hotelske sobe u Paliću. Ona je pre toga bila na otvaranju novog salaša, ali joj je Ruža (Anita Mančić) rekla da je nepoželjna. Uporno tragajući za svojim poreklom, Vera je saznala da je njena majka Milica (Dragana Mićalović) u prošlosti bila žrtva silovanja Vukovog dede Tadije (Miodrag Krstović) nakon čega ga je ona ubila peglom u samoodbrani.






Šta nas očekuje u trećoj sezoni serije “Tajne vinove loze”?

Imamo preskok od skoro dve godine i Vera sada živi na severu, u novoj kući Tomovića, dok je Vukov i Verin sin Marko (Marko Vasiljević) ostao u istočnoj Srbiji da vodi vinariju “Smiljanić” i pravi vino “Teodora” od neobične sorte bagrina.

Ovoga puta snimanjemo i u Istri, gde Tomovići kupuju vinariju za Vukovu ćerku Anju (Vanja Nenadić) jer želi da se osamostali i tamo pravi svoje novo vino.

Treća sezona počinje velikom svetkovinom u kući Vuka Tomovića na severu, ali na kraju prve epizode treće sezone desiće se nešto neočekivano što zapravo predstavlja okosnicu cele sezone. - Dejan Karaklajić za TV Novosti.


I u novoj sezoni nas očekuju flešbekovi i odlazak u prošlost, ali blizu, za razliku od prethodnih sezona kada je priča išla i do 40 godina istakao je Dejan.

Treću sezonu napisali su Iva Mitrović i Marko Popović, dok su za režiju zaduženi Ana Marija Rosi i Gorčin Stojanović.




U novim epizodama gledaćemo stalnu i uigranu ekipu koju čine: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Sena Đorđević, Luka Grbić, Dara Džokić, Jovo Maksić, Marko Janjić, Milica Zarić, Ivan Tomić, Vanja Nenadić, Iva Stefanović Manojlović, Marko Vasiljivić, Branko Jerinić, Dragan Sekulić, Savo Radović, Slobodan Tešić, Milutin Milošević, Amar Ćorović, Ivan Zekić, Ivana Živković, Antonela Vasić, Igor Damjanović, Marko Gizdavić.

Pored standardne ekipe, u novoj sezoni nas očekuju i neka nova imena, odnosno novi likovi: Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Sergej Trifunović, Aljoša Vučković, Slobodan Beštić, Ivan Zarić, Stanislava Nikolić, Ivan Kirinčić…



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania/Novosti

Povezane vesti:


>