Region

Svet

Gru: Gazio sam Đanija, još me bole noge!

Tuča između Saše Ćurčića i Dalibora Andonova, koja se zbila u petak uveče u rijalitiju “Parovi”, svoj epilog zapravo je dobila u dvorištu vile iz koje se emituje šou. Gledaoci su videli početak fajta i da su ih ubrzo razdvojili, ali prava makljaža se desila napolju. I tu se Đani proveo kao bos po trnju. Gru je ubio boga u njemu.

Gru: Gazio sam Đanija, još me bole noge!



"Želeo je da nastavimo obračun i nastavili smo ga. Nije se lepo proveo, stopala me još bole, verujte mi. Gazio sam ga, ali ne onoliko koliko zaslužuje, jer su nas opet razdvojili" – otkriva reper ono što nije prikazano na televiziji i naglašava da ga nervira to što je u medijima predstavljen kao žrtva.

Da podsetimo, cela frka je nastala kad su Daliboru, koji je te večeri bio specijalni gost u rijalitiju, nakon što je otišao sa žurke, prijatelji javili da ga Đani pljuje u prenosu. Vratio se i zahtevao od bivšeg fudbalera da mu kaže u lice sve što misli o njemu. Ovaj ga je gurnuo, a onda ga je Gru udario pesnicom.

"Mene da prebije Đani Ćurčić?! Osećao bih se jadno da to doživim od nekog poput njega. Neverovatno mi je da ljudi dozvoljavaju da ih gura, udara, naziva g..nima i ponižava! – zaključio je reper.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>