Region

Svet

Dvor: Posle svađe sa Bojanićem Ćemo završio u bolnici (Video)

Posle žestoke svađe sa Milošem Bojanićem pevač Amel Ćeman Ćemo se onesvestio i završio u Hitnoj pomoći.

Dvor: Posle svađe sa Bojanićem Ćemo završio u bolnici (Video)



Ukućani koji su se u tom trenutku našli pored Ćeme koji je  nesvesti ležao na krevetu skočili da mu pomognu, a produkcija je ipak odlučila da ostavi uključene kamere koje su snimale Miloša Bojanić i Maju Nikolić, koji su nastavili sa ogovaranjem. U jednom momentu ušla je Lana da im kaže šta se dogodilo.

Međutim, kralja i kraljicu ni vest da se Ćema onesvestio nije pogodila već su sa osmehom na licu prokomentarisali da se pevač verovatno onesvestio od mržnje.

Glumeći zabrinutost  Miloš i Maja su otišli u kuću za seljane i počeli da se raspituju šta se desilo, ali su ih svi ignorisali.

Kada su shvatili da ih niko ne primećuje, vratili su se u dvor i nastavili sa ogovaranjem čoveka koji se u to vreme nalazio u Hitnoj pomoći.

Pevač se posle dva sata vratio na “Dvor”, ali je odmah legao u krevet, gde je posle kraćeg razgovora sa Draganom Tripić i zaspao.

Rekao je da se dobro oseća posle terapije koju je primio, da mu je pritisak naglo skočio i da mu je zato pozlilo. I naravno, rekao je da se kaje što je dozvolio da ga Miloš Bojanić toliko isprovocira i da od sada Bojanić neće postojati za njega.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>