Style

Ljubav

Žena Ovan je potpuno drugačija od drugih! Ovo su 10 osobina koje ih krase!

Žena Ovan je potpuno drugačija od drugih! Ovo su 10 osobina koje ih krase! Ako u društvu začujete glasan, ali srdačan smeh, to mora da je dama rođena u ovom znaku. Evo zašto su one mnogima prosto neodoljive.

Žena Ovan je potpuno drugačija od drugih! Ovo su 10 osobina koje ih krase! Peakpx




Žene Ovnove lako ćete prepoznati u masi jer su energične i odlučne, vole da budu prve u svemu i rođene su vođe. 




1. Iskrene su!

Žene Ovnovi su poznate kao direktne i iskrene. One pak nisu nepristojne, ne vređaju, ali će svakom reći ono što misle, bez uvijanja.


2. Vodi ih ambicija!


Nestrpljive su i odmah bi sve, pa su za uspeh spremne da naporno i marljivo rade. Upravo se na njih mogu ugledati ostali znakovi.


3. Pršte od samopouzdanja!

Iako svaki znak pati od svojih nesigurnosti, žene Ovnovi ih ne pokazuju i uvek se trude da budu pune samopouzdanja. One zapravo imaju mnogo vere u sebe, što pozitivno utiče na njihov profesionalni, emotivni i društveni život.



4. Znatiželjne su!

Vole da budu informisane o svemu što se oko njih događa, iako ne pamte ono što im je nevažno. Oduševljavaju ih ljudi, stvari, događaji i u svemu tome vide inspiraciju.



5. Ne idu utabanim stazama!


Prirodne su inovativne i u neprestanoj potrazi za nečim novim, za putevima kojima niko nije išao. To ih uzbuđuje, iako ponekad znaju i da zastanu na tom putu.



6. Stroge su, ali empatične!


Ove žene su kao vođe čvrste i znaju šta žele, ali imaju i razumevanja za druge, pa nikada nikome neće uraditi bilo šta nažao.







7. Spontane su!

Njihova usijana ovnovska glava može ih odvesti u mnogim smerovima, zbog čega život s njima nikada nije dosadan.


8. Vole pravdu!

Koliko god nekada znaju da reaguju naglo, jedan su od najpoštenijih znakova u Zodijaku. Vole kada pravda pobeđuje i sve će učiniti kako bi isterale stvari na čistac, kako za sebe, tako i za druge.


9. Odane su!

Nema toga što žena Ovan neće uraditi za svoju porodicu, partnera ili prijatelje. U stanju je da dâ srce na dlanu i možete joj se poveriti u bilo koje doba dana i noći.


10. Zabavne su!

Srce su svake zabave, druženja i partija i nikada neće stajati po strani i posmatrati, već će držati glavnu reč. Čak i ako jesu šefice, u opuštenijem okruženju će se ponašati ležerno i zabavljaće sve oko sebe.



Kako zavesti ženu Ovna?

Pripadnice ovog znaka vole da zavode više nego da njih neko zavodi. Budući da su čvrste i nepokolebljive, privlače ih muškarci koji im mogu parirati. Vole slobodu, pa u se*su i iskazivanju osećanja nikada nisu stidljive.

Aktivne su, vole da istražuju nova mesta za sastanke i ne komplikuju. Ako im se nešto sviđa, to će i reći, pa im treba neko ko će ceniti tu direktnost. Iako mogu delovati pomalo hladno i pretenciozno, zapravo su nežne duše željne ljubavi i pažnje.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Cici Mici

Povezane vesti:


>