Region

Svet

Milutin Popović Zahar: Prisustvovao sam orgijama!

Milutin Popović Zahar se prisetio iskustva iz Brisela kada je u jednom srpskom klubu dobijao bakšiš u ceni jednog tadašnjeg Mini Morisa. Prisustvovao sam orgijama, kaže kompozitor.

Milutin Popović Zahar: Prisustvovao sam orgijama! Screenshoot/Youtube





Milutin Popović Zahar, jedan od najpoznatijih srpskih kompozitora, gostovao je u emisiji Sceniranje gde se dotakao svojih davnih dana.

Naime, prisetio se iskustva iz Brisela kada je u jednom srpskom klubu dobijao bakšiš u ceni jednog tadašnjeg Mini Morisa.


- Bio sam sa Zvonkom Bogdanom i jednim klavirinistom u Briselu. Jedina dva kluba koja su radila do kasno posle ponoći bio je jedan naš srpski klub gde smo svirali i jedna kockarnica. Svi oni koji odu da se kockaju u 5 sati dođu na piće. Samo kažu dovedite onog violinistu da nam svira - rekao je Zahar i dodao:

- Tada sam prisustvovao takvim orgijama, koje sam zvao orgulje. Polu nage žene i ljube jedna drugu. Za to vreme ja sviram violinu. Došlo mi je da bacim violinu i udarim sve te čilangere što su zaradili pare. Ali na kraju, čim prođe jedan krug oni u cilindar ubace novčanice i takmiče se ko će više. Onda sve meni istresu u nedra. Ja to posle podelim sa ovim mojima. Kada sam se vratio u Beograd bio sam car. Svi su imali fiće, ja sam imao Mini Morisa - priča Milutin Popović Zahar.

 

Kriza srednjih godina je najveći izazov za brak! Obratite pažnju na 3 stvari!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>