Zadruga

Parovi

Maja Marinković je kao čivava, kod koga god da je ostaviš, on joj je gazda!

Filip Car ne prestaje da ponižava Maju ali njoj to izgleda ni malo ne smeta... Maja Marinković je kao čivava, kod koga god da je ostaviš, on joj je gazda, smatra ovaj zadrugar.

Maja Marinković je kao čivava, kod koga god da je ostaviš, on joj je gazda! Foto: Youtube





Filip Car progovorio je o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, Majom Marinković ali i poljupcu sa Milicom Veselinović:



"Ja i Janjuš smo vrlo slični, znam ja šta on misli o ovim devojkama, nema dobro mišljenje, kao ni ja... Ogradiću se, možda uđe neka čestita i poštena." - započeo je Car.


Ali mene ćeš da ženiš - dobacila je Maja Marinković.


"Nisam raspoložen, zamolio bih da mi ne dobacuju... Ne mislim da on ima nameru da krene na Maju, a i da ima ne interesuje me. Meni je bitno da mi imamo korektan odnos... Kada smo bili napolju, bilo je drugačije, jer sam ja imao emocije prema Maji... Više mi niko ne stvara komplekse, više mi niko nije konkurencija! Sa kojom god devojkom on bio, naš odnos neće biti drugačiji... Sve i da bude sa Aleksanrom, neće postojati nikakav problem. Nema razloga, svašta smo prošli. Svašta smo radili jedan drugom, prevazišli smo to" - govorio je Filip Car.


"Ne znam da li će Bog moći da mi sudi, i tada bih imao verovatno nešto da kažem... Ni na sudu se ne pravdam kada odem. Koliko god da sam u nekim momentima degradirao Maju, nije mi uzvratila ništa. Nije podigla ruku na mene, nije mi uradila ništa loše, a znam je kako razmišlja. Dosta se promenila, a ja mogu da je okrenem kako želim, za mene je Maja plitak potok ako poželim..." - siguran je Car.


Da li je u redu da se poljubiš sa Milicom a da si sa Majom? - pitala je Ivana Šopić.

Nije mi dala neku perspektivu da prekinem odnos... Mi smo se šalili i zezali, nisam ja ni rekao da sam sa Majom u vezi... Veza sa Aleksandrom me je poljulljala ali brzo sam se vratio na šine. Ne postoji u kući devojka koju bih ja izveo pred svoje ljude - odgovorio je Car.


Mene ćeš da ženiš - viknula je Maja Marinković.


"Što se tiče Janjuša i Maje... Ona je njega volela i to je više puta rekla, proveli su dosta vremena. Volela ga je najviše od svih muškaraca tada... 

Mnogo je povređena zbog nekih stvari, pa je prošlo mnogo vremena, a onda je pored mene zaboravila sve to. Samo, jedno morate da znate. Da ja nju sada ostavim, a njoj Janjuš da ruku, krene sa njom da se za*ebava, njoj bi se emocije vratile. Ona bi želela da se osveti meni a na kraju bi završila sa njim. Maja je kao čivava, kod koga god da je ostaviš, on joj je gazda. Mnoge devojke su ovde isto 'nasađene'... - nastavio je Car.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>