Zadruga

Parovi

Ivan oštro komentarisao Miljanu Kulić, potkačio Sinišu i Mariju! (VIDEO)

Zadrugari su počeli sa spremanjem za večerašnju emisiju "Nominacije", a Ivan Marinković i Sanja Grujić su se osamili u pušionici. Marinković je oštro komentarisao Miljanu Kulić, potkačio Sinišu i Mariju! 

Ivan oštro komentarisao Miljanu Kulić, potkačio Sinišu i Mariju! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Ova vaša priča (Miljana i Ivan) može da se vrti do samog kraja, ove sve ostale su kratkog roka - rekla je Sanja.

Ma samo to, sve drugo me ne zanima - dodao je Ivan.


Ona se ne bavi činjenicama - rekla je Sanja Grujić.

Da, ne možeš da joj dokažeš to. Ona shvata da je svi gledaju kao budalu i kao dvorsku ludu. Nju nema ko ni da posavetuje. Nije da je glupa, nije mutava. Da je mutava, da razumeš. Proćiće rijaliti život kad-tad i onda neće znati gde je - rekao je Ivan.

Ma meni je samo da dočekam Novu godinu, da mi dođe Jelena. Jer kad god tako uđem bez nje. Mislim kao vama roditelji, mislim ja nemam roditelje. Ja uđem pre nje mesec dana, znam da će da uđe, pa mi nije lako...Niti je u priči, niti išta. Ja znam koliko ona mene voli. Nijie ona tip devojke, retko se to sreće, baš retko. Ona nije menjala frajere u životu. Imala je normalne veze pre mene. Ona ima godina, nemamo dete nažalost. Ima 35 godina. Da joj se ne smuči sve to, mislim neće - rekao je Ivan Marinković.

Neće ne brini, nemoj da razmišljaš tako, otežaćeš sebi boravak - dodala je Sanja.


Ništa se ja ne brinem za mene, nisam napravio ni jednu grešku, niti ću - rekao je Ivan.

Nego se brineš za stvari koje se dešavaju napolju. To može samo da ojača vaš odnos i da neke stvari dovedete na vrhunac. Neko da vređa nju - prekinula ga je Sanja.

Ja sad gledam Adama i ovu, meni je nekad žao da pričam. Ja sam sve ovo prošao puta deset. Napolju nismo nikada imali problema te prirode - nastavio je Marinković.

Pogotovo što se tvoj život vrti oko medija, od prvog braka pa do današnjeg dana - rekla je Sanja.

Ona nikada nije davala ni jedan intervju. Davali smo zajedno, uvek ja pričam. Onda se ona iznervira, pa mi kaže da demantujem. Ne treba joj ništa od toga zbog posla. Ona je, pošto nije iz toga, ima ljudi koji nisu iz toga, uđu prvi put pa se snađu. Ona, ne da se nije snašla...Ti si, na primer, za godinu dana navikla i na uvredu, znam da ti nije lako kad te neko vređa, ali nekako ploviš, ali ona... - rekao je Ivan.


Stvarno? Ja kad sam gledala, delovalo mi je kao da ništa ne može da je pogodi - rekla je Sanja.


I onda plus ja, koji sam je provocirao kad sam pio, pa sve povuče. Mi u početku, prvu godinu, pravili dete, neko joj to pomene, ona je ubijala - rekao je Ivan Marinković.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>