Zadruga

Parovi

Dobrodošli u socijalnu službu Dalila, vrlo rado ću sve da vas udomim!

Da li ja to dobijam neki medijski linč ili mi se čini? Dobrodošli u socijalnu službu "Dalila", vrlo rado ću sve da vas udomim i prihvatim, napisala je drugoplasirana učesnica rijalitija "Zadruga 5".

Dobrodošli u socijalnu službu Dalila, vrlo rado ću sve da vas udomim! Screenshoot/Instagram
Dalila Dragojević se tokom letovanja u Budvi zaljubila u momka kog od milošte zove Gringo.

Svoju emotivnu vezu još uvek ljubomorno čuva od javnosti, a malo je poznato da je navodno, kako se priča, samo nekoliko dana pre nego što je upoznala Gringa, pala na šarm i zavodničke sposobnosti Luke Nikolića, bivšeg dečka Mine Vrbaški.

Povodom ovih tvrdnji, oglasila se upravo Dalila, koja je oštro demantovala ove navode:

- Od mene veliki demant. Mina i ja nismo bile okej zbog neke moje izjave kod Ognjena vezano za Mensura, a ovo nema veze sa životom. Veliki pozdrav i za taj izvor koji ovo sve “otkriva” - poručila je Dalila, a onda se potom oglasila na društvenoj mreži Instagram.


- Da li ja to dobijam neki medijski linč ili mi se čini? Malo li je bilo svih ovih 10 meseci, pa hajde da udaramo još. Izvolite, gospodo, kod mene u vozu nema više mesta, ali vagoni uvek mogu da se zakače. Dobrodošli u Socijalnu službu "Dalila", vrlo rado ću sve da vas udomim i prihvatim - napisala je Dalila i stavila emotikon srca.

Podsetimo, Mina je sinoć izjavila da nije u dobrim odnosima sa Dalilom, da je ona bila sa njenim dečkom u Crnoj Gori, ali ne u ljubavnom smislu, već da su provodili vreme zajedno i da je ona to videla, a identitet nije želela da otkriva.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir.rs

Povezane vesti:


>