Region

Svet

Miloš Bojanić: Firči je alkoholičar

Miloša Bojanića jako je iziritirao ulazak muzičara Ivana Fecea Firčija u rijaliti šou "Dvor". Naime, pevač smatra da je Firči ostao isti i da će i dalje nastaviti sa komentarima, uvredama i alkoholisanjem, kao što je to radio na Farmi.

Miloš Bojanić: Firči je alkoholičar



"Ma, čovek nema zanimanje uopšte! On je životni spas našao u ovom rijalitiju, jer nema šta u životu da radi. Opet je našao način da uzme neki dinar, a, inače, živi kod tetke u stanu"! - rekao je pevač i dodao da u Ivanove priče o Americi niko normalan ne može da poveruje.

"Ma kakva Amerika?! Taj čovek nema para ni za kartu do Amerike, a kamoli da tamo radi neke muzičke projekte. On nema obraza ni za šta u životu. Da mu nije „Farme“ i „Dvora“ i dalje bi hodao ulicama Novog Sada, a da ga niko ne primeti! Blam je biti dobar prijatelj sa Firčijem. On je jedan manipulant i alkoholičar" - izjavio je Bojanić, koji inače ne prati novi rijaliti program jer, prema njegovom mišljenju, niko ne može da uradi nešto što se nije videlo.

"Šta to narod može da vidi što nije video u drugoj „Farmi“?! Ali baš ništa, tako da ni po čemu ne može narod da se intrigira i začudi nečijim postupkom" - rekao je Bojanić i zaključio da je ulazak Maje Nikolić u „Dvor“ pametan potez.

"Maju nisam znao do pre nekoliko meseci, i tada mi je objasnila da je ona bila jedan od mojih najvatrenijih obožavalaca. Mogu reći i da je ona ličnost koja se meni dopada, jer nekako u rijalitiju imamo isti stav - istakao je Miloš.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>