Style

Ljubav

Horoskop za vikend, od 24. do 26. juna 2022!

Saznajte šta horoskop za vikend od 24. do 26. juna 2022. godine donosi vašem znaku! Biku je svet na dlanu, Škorpija razbuktava strasti...

Horoskop za vikend, od 24. do 26. juna 2022! Svet Plus






Ovan

Mesec u znaku Bika navodi vas da ispitujete svoje finansije i principe u koje verujete ali vas u isto vreme i ohrabruje da proširite i istražujete nove pravce i mogućnosti. Mesec u Blizancima uskladiće se sa vašom vatrenom energijom, a sekstil s Jupiterom vam otvara mnoge mogućnosti.


Bik

U petak i subotu, sa Mesecom u vašem znaku i vašom prvom kućom samopouzdanja i samopoštovanja, svet vam je na dlanu! Dobre šanse očekuju vas i u nedelju, kada se Mesec u Blizancima spaja s vašom vladajućom planetom, Sekstil s Jupiterom aktiviraće uspeh i prosperitet, stoga dobro iskoristite ovaj period da povećate svoje prihode.


Blizanci

Mesec Bik aktivira vašu dvanaestu kuću snova i vizija. Vaše avanture neće biti samo uzbudljive, već i ispunjene mudrošću koja ima šansu da vam donese značajne promene. Mesec u Blizancima vam donosi više samopouzdanje, a njegova konjunkcija sa Venerom naglašava vašu potrebu za druženjem i istraživanjem, piše Sensa.



Rak

Vašu ljubaznost i velikodušnost pojačava Mesec u znaku Bika koji prolazi kroz vašu jedanaestu kuću humanostsi i spaja se s Uranom. Imaćete baš veliku želju da pomognte nekome kome je to potrebno. Konjukcija Meseca u Blizanaca sa Venerom osnažuje vaše snove i podstiče vašu potrebu za duhovnošću i introspekcijom.






Lav

Iako je Mesec u znaku Bika previše miran za vaš ritam života, vi ćete I u toj prilici imati energije I volje da se dobro provedete. Ovaj talas dobrih vibracija iskoristite I za posao dok Mesec prolazi kroz vaš sektor karijere. Konjunkcija sa Venerom i sekstil sa Jupiterom učinite nedelju zabavnim danom koji ćete dugo pamtiti. danom za vas.


Devica

Mesec u znaku Bika je u harmoniji sa vašom energijom jer osnažuje avanturu i potrebu za istraživanjem. Njegova konjunkcija saUranom donosi vam nove, dobre prilike. Iskoristite ih pametno! Mesec u Blizanci u konjunkciji sa Venerom i sekstilom s Jupiterom, posebno će imati pozitivnog uticaja na razvoj vaše karijere. Držite oči otvorene kako ne biste propustili šanse koje će se pojaviti.


Vaga

Mesec u Bik vas podstiče da se fokusirate na intimnost i vezu sa voljenom osobom. Pod uticajem trigona sa Plutonom u Jarcu u vašoj četvrtoj porodičnoj kući više ćete se baviti planiranjem zajedničkih finansija. Takođe, želećete da osetiti uzbudljivu avanturu, da doživite nešto drugačije, nesvakidašnje. Pozovite svog voljenog da vam se pridruži u putovanju i istraživanju nečega novog.


Škorpija

Veze su vam u centru pažnje jer Mesec u Biku stoji u vašoj sedmoj kući partnerstva. Trigon u vašoj vladajućoj planeti, Plutonu, koji će biti u sazvežđu Jarca razbuktaće strasti! Mesec u Blizancima u konjunkciji sa Venerom i sekstilom s Jupiterom, učvrstiće vašu vezu sa voljenom osobom.






Strelac

Mesec u Biku podstaći će vas da malo više pozabavite svojom karijerom. Njegova konjunkcija sa Uranom vas podstiče da tražite nove mogućnosti, a trigon Meseca sa Plutonom daje vam snagu i energiju da ih sledite. Konjunkcija Meseca sa Venerom i sekstil sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom, zateže veze između vas i partnera. Moraćete mnogo više da se potrudite kako biste bolje razumeli svog partnera.


Jarac

Mesec u Bik i njegova konjukcija sa Uranom poboljšavaju vašu kreativnost, ali u isto vreme kvadrat s vašom vladajućom planetom, Saturnom, izaziva sumnju u sebe. Srećom, to će biti samo privremeno jer dolazi trigon s Plutonom u vašoj prvoj kući i jača vaše samopouzdanje i odlučnost. Stižu I nove mogućnost za posao, razmislite dobro da li ćete ih prihvatiti.

Vodolija

Mesec u Biku povezuje vašu vladajuću planetu, Uran, u vašoj kući porodice, što je dobar trneutak za promene. Ako ste razmišljali o ozvaničavanju veze, prosidbi, zajedničkom životu, sada je sjajan trenutak da naravite sledeći korak. Mesec u Blizancima u konjunkciji sa Venerom i sekstil s Jupiterom naglasće vašu kreativnost i strast. Ako ste sami, to može da dovede ljubav u vaš život, oslobodićete se stega i prići osobi koja vam se sviđa.

Ribe

Mesec u Biku osvetljava vašu kuću zajedništva, a njegov sekstil s vašom vladajućom planetom, Neptunom, ispunjava vas saosećanjem i inspiriše vas da pomažete drugima. Mesec u Blizancima u konjunkciji sa Venerom i sekstil s Jupiterom pojačaće vašu želju da ukrasite svoje porodično gnezdo i da što brižnije pazite svoje najdraže.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>