Zadruga

Parovi

Otvara se slučaj Matee L. iz Zagreba! O čemu se radi? (VIDEO)

Otvara se slučaj Matee L. iz Zagreba! O čemu se radi? Marko Osmakčić izneo je frapantne navode, te se navodni stravični slučaj ponovo otvorio.

Otvara se slučaj Matee L. iz Zagreba! O čemu se radi? (VIDEO) Screenshoot/Instagram/Facebook




Marko Đedović, Dejan Dragojević i Viktorija Mitrović  u pušionicu su govorili o Marku Osmakčiću i njegovom ocu Franu za koga se mislilo da je mrtav, zbog čega je Marko napustio rijaliti.

Franjo je ipak živ, a Osmakčići su obmanuli naciju na najstrašniji način.

- Ti šta god da odlučiš nemaš potrebu da ga tražiš - rekao je Dejan.

- Biraš da li ćeš biti nesrećna ili srećna, ja ne mogu da ti kažem da uradiš to i to. Sećam se da si rekla da nisi neko ko će da ubija decu, a čula si otkucaje srca, ti kada gledaš jedno dete, pa zamišljaš drugom pored dete. Kada ti dete kaže "mama rodi mi batu ili seku" - kaže Đedović.

- Ma, moja Mira meni to priča od prošle godine - rekla je Viktorija.

- Meni je mnogo teško da donesem odluku, sve bih ja to mogla kući da posložim, ali sada ne mogu - rekla je Viktorija.

- Oni više neće moći da uđu u državu - rekao je Đedović

- Ma oni ako su lažirali smrt čoveka, mogu i pasoš - istakla je Viki.










- Obratiću se posle ovog izlaganja, sad sam joj fino rekao, i Zoli malopre, to na finjaka, da ja pušačkam k*rac i da se desi jedna stvar, to na finjaka. Sada se njoj obraćam, milom ili silom! Nek uradi to  za svačijeg dobra, mene, nje i tog deteta. Da to dete ne bi bilo propalica ili k*rva, ja ne mogu da se sa njom natežem. Ja nisam dobar sa advokatima, ima da uradi...  Ako bude imala poziv, neka joj baka i deda objasne sve. Sada ću se obrattiti ocu. Oče, pošto znam da si ti zbog takvih stvari veoma smišljen i najveći psihopata, jači si od Hitlera. Uradi postupak kao sa Mateom L. u Zagrebu, 2016. pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ili ćeš uraditi, ili nećeš! Ja da pušim k**ac, a ona da se sladi, neću više! - besneo je Osmakčić nekoliko dana pre nego što je napustio Zadrugu zbog, kako se ispostavio, lažne smrti oca.
 

Marko Osmakčić: Jezivo obraćanje ocu! (VIDEO)


Voditelj Zadruge, Milan Milošević više puta je tokom prošle noći u emisiji uživo podsećao na ovu Markovu izjavu i izjavio da se otvara slučaj Matee L. iz Zagreba.

Šta se ovoj ženskoj osobi desilo 2016. godine ostaje nam da ubrzo saznamo.

 

Jezivi i morbidni detalji porodice Osmakčić teraju strah u kosti!










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>