Region

Svet

Saša Ćurčić: Cakana je skakala sa jednog na drugi

Učesnik rijaliti šoua "Parovi" Đani Ćurčić  na jako ružan i neprimeren način isprozivao je pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu izgovorivši da je "skakala sa ku*ca na ku*ac“.

Saša Ćurčić: Cakana je skakala sa jednog na drugi



Naime, Đaniju je jako zasmetalo što je načuo da mu Cakana prigovara zbog toga što ide iz jednog rijalitija u drugi. To ga je veoma razljutilo, pa je zbog toga i usledio komentar:

"Pi*ka joj materina! Kako je nije sramota! Kada je dolazila u London kod mene sa ćerkom i kad sam menjao klubove, to joj nije smetalo. Skakala je sa ku*ca na ku*ac. Nema gde ih nisam vodio. A sad zna da komentariše kako ja idem po rijalitijima - besan je bio bivši fudbaler, a onda je počeo da vređa i cimere sa kojima se trenutno nalazi u vili, rekavši za njih da su paraziti i foliranti. Niko nije želeo da mu se zamera, pa je većina izašla iz dnevne sobe ne upuštajući se u diskusiju".

Sa druge strane Cakana je bila poprilično iznenađena Ćurčićevom izjavom:

"Iznenađena sam da je to komentarisao. On je to rekao u besu. Takav je, impulsivan. Zna da to nije tačno. Inače, Đani je divno stvorenje. Loše je obavešten, ja mislim da je on idealan za rijaliti programe. U Londonu sam bila na poziv Save Miloševića i pevala sam na svadbi gde je Saša bio kum. Sava i on su se potrudili da nam boravak u Londonu bude što lepši i bili su pravi džentlmeni. Ponavljam, Đani je izuzetan i bez dlake na jeziku, što veoma poštujem kod njega. Kada izađe, videću da raspravimo to i da mu kažem koliko mi je drag" - rekla je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>