Region

Svet

Ana Bekuta priznala da je radila estetske zahteve

Posle 25. godina uspešne karijere, pevačica Ana Bekuta održaće svoj prvi solistički koncert 22. februara u beogradskom Centaru "Sava“, a osim toga priča i o estetskim zahtevima koje je sebi priuštila.

Ana Bekuta priznala da je radila estetske zahteve



Ana ne krije uzbuđenje pred koncert i kaže da jedva čeka da se pojavi pred beogradkom publikom i zapeva svoje najveće hitove.

"Iskreno, ni sama ne znam zašto sam ovoliko čekala na koncert u Beogradu, ali valjda je to sticaj okolnosti. Moja popularnost nikada nije jenjavala. I publika i ja bili smo sve vreme spremni za veliki koncert. Nadam se da ćemo to nadoknaditi, odnosno da će takvih susreta u narednoj etapi moje karijere biti dovoljno. Jedva čekam taj dan i mnogo mu se radujem. Biće to nezaboravna razmena emocija i enegije. Inače, od oktobra prošle godine „Melos estrada“, sa Banetom Obradovicem na čelu, i ja svakodnevno razgovaramo o koncertu, a orkestar Aleksandra Sofronijevića već uveliko vežba repertoar"– objašnjava lepa folk zvezda.

Iako izgleda odlično za svoje godine, pevačica je otvoreno priznala koje je sve estetske zahvate imala na sebi.

"Podvrgla sam se minimalnim korekcijama. Kao i u svemu drugom, i tu je najvažnije pronaći meru. Jednostavno, srećna je okolnost to što sam, čini mi se s dobrim razlogom, zadovoljna svojim izgledom. Objektivno, ne mogu ni na šta da se požalim. Sami ste rekli da mi godine ne oduzimaju svežinu i privlačnost. Zrelo vino je neodoljivo, zar ne? Ipak, mislim da je za ovakav moj izgled najzaslužnija genetika. Srpski rečeno, majka me je takvu rodila. Pored toga, volim i poštujem sebe i odgovorno se odnosim prema svom duhu u telu. Naprosto, ispunjena sam i ostvarena, što se odražava na moj izgled" – kaže Ana i dodaje da je srećno zaljubljena, ali da ime svog partnera ne želi da otkrije.

"Za mene je privatnost svetinja, a ljudi me slušaju, vole i podržavaju sve ove godine zbog mojih pesama, glasa, onoga čime se bavim, a ne zbog gladi za mojom intimom" – kaže Ana koja objašnjava da je njen sadašnjipartner osvojio spontanošću, duhovitošću, šarmom, naočitošću i strašću, ali da i pored toga ne planira da po drugi put stane na ludi kamen.

"Ne volim da se zaričem, ali na osnovu iskustva znam da  funkcionišem i solo i udvoje, uvek kao autonomno biće koje poštuje i svoje i partnerove potrebe. Ipak, suviše sam uložila u svoju nezavisnost na svim poljima da bih je dovodila u pitanje nekom nedovoljno izvaganom odlukom. Brak je za mene veoma ozbiljna stvar, a razvod ozbiljniji" – zaključuje pevačica čiji će partner imati počasno mesto na njenom koncertu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>