Ostalo

Sme�no

Deset stvari koje muškarci ne žele da čuju

Veličina nije bitna, kasni mi, trebali bi da se upišemo na ples. Recite mu to i verovatno ćete ga ubiti u pojam.

Deset stvari koje muškarci ne žele da čuju



Pametne žene znaće kada treba da ćute i kako sa njim da pričaju. Dajemo vam deset zabranjenih tema i rečenica koje nikada ne bi ste trebali da kažetei svom dečku.

Veličina nije bitna


Baš ste mu lepo u lice rekli, da njegov ponos baš i nije nešto. Zapamtite, veličinu, ako nije u superlativu, nikad, baš nikada nemojte da spominjete.

Ne brini, događa se svima

On je zakazao, a vi ga tešite da je nesposoban kao i većina. Statistika ga sada najmanje zanima. Možda najbolje da ćutite.

To je baš slatko


E od ovog epiteta im se tek povraća. Jednostavno ne vole tu reč, a pogotovo ako se odnosi na njih. Kad razgovarate sa njim o njegovim osobinama, pre recite da je mrak ili zakon, a nikako sladak. Muškarci moraju biti zaštitnici, lovci, jaki; biti sladak jednostavno ne odgovara njegovu imidžu.

Trebali bismo se upisati na plesni kurs

Grozi se same pomisli od budućnosti sa vama ako bude prisiljen da igra. Prvo što će se blamirati na kursu pokušavajući da vas ne povredi dok pleše a kao drugo, užasava se svih budućih svadbi na kojima će morati da demonstrira tu plesnu veštinu.

Primećuješ li nešto na meni?

E ovo je tek zamka pitanje? Očajnički će pokušavati da otkriije šta ste na sebi promenili. Imate li novu frizuru, šminku? Kad pogreši, vi ćete ga napasti da je bezosećajan, da vas ne voli itd. Od ovog pitanja mu je stvarno mučno. To teško pitanje uputite radije drugarici.

Kasni mi

Alarmi i zvona na sve strane. Ova rečenica mu poručuje: "Tvoj život je gotov, nisi više slobodan muškarac.'" Na redu je devet meseci hormona, plača i zahteva. Pita se da li treba da pobegne ili da glumi sreću i nada se da ćete ipak kroz koji dan dobiti, a on će ponosni tata postati tek za nekih pet do deset godina.

Za utakmicu reći da je to samo igra


E sad ste mu stvarno digli pritisak. Pa o rezultatu utakmice zavisi njegovo raspoloženje! U krajnjem slučaju u toj, kako vi zovete igri, vrte se milioni, a bogami je i milijoni muškaraca sa strašću gledaju. To mora da bude više od igre. To je njegova strast.

Nije mi ništa

Ova rečenica zvuči tako lažno iz vaših usta, kad iz svake vaše pore izbija bes prema njemu. Recite mu šta vas muči jer njega mrzi da razmišlja šta vam je opet napravio. Nemojte se truditi da ga navodite da pogodi šta je krenulo pogrešno jer bi mogli da se iznenadite koliko vas loše razume.

Želim samo da budemo prijatelji

Joj, kako otrcano i nezrelo zvučite. Ovu staru olinjalu frazu muškarci su već odavno shvatili i nema smisla da je koristite. Čak iako je vaš dragi tek izašao iz puberteta i on zna šta ona znači.

Moramo da razgovaramo

Oni jednostavno teško otvoreno pričaju o problemima. Morate mu prići suptilnije i indirektno ga navesti da priča o onom šta njega ili vas muči. Uzrečicu "moramo da razgovaramo", koliko god bila zgodna, u konverzaciji sa dragim jednostavno zaboravite.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>