Style

Ljubav

Vodolija, Lav, Bik i Škorpija da se pripaze do 5. aprila!

Vodolija, Lav, Bik i Škorpija da se pripaze do 5. aprila! Moguć je raskid, sukob, ali istovremeno i rešavanje situacije kada Venera i Mars dođu u kontakt sa Saturnom 29. marta i 5. aprila. 

Vodolija, Lav, Bik i Škorpija da se pripaze do 5. aprila! Svet Plus




U narednim danima, do 24. marta, Venera i Mars u Vodoliji ući će u napetu vezu sa Uranom u znaku Bika. Tačan aspekt Venere i Urana odvija se 20. marta, a Marsa i Urana 22. marta, iako već osećamo ove uticaje.


Ovo je energija tempirane bombe, brza je od munje, nešto je van kontrole. Ne možemo više da pritiskamo, stiskamo, guramo u oblik koji je preuzak za tu energiju. Ne možemo čak ni da zadržimo ono što treba. To nam jasno pokazuje gde gubimo snagu i fokus i čega treba da budemo svesni jer je to neophodno za naš dalji napredak.

Nešto nas gura napred, možda previše nasilno, pa je dobro stati, posebno ako osećamo da radimo nešto protiv sebe.







Moguć je raskid, sukob, ali istovremeno i rešavanje situacije kada Venera i Mars dođu u kontakt sa Saturnom 29. marta i 5. aprila. Zaustavićemo se, suočiti se sa onim što je i shvatiti gde je suština problema i kako ga najbolje rešiti.

Zato u danima koji slede samo polako i što je moguće razumnije. Ako osećate napetost, nemir ili razdražljivost, bavite se sportom, krećete se, ne dozvolite da ta energija ostane u telu.

Kontroverzne teme mogu biti novac, ljubavni odnosi, prijateljstva, druženje sa drugima i način na koji realizujemo svoje planove i ideje. Kao bilo šta što ugrožava našu slobodu ili nas na bilo koji način ograničava.





Ovi aspekti mogu biti posebno osetljivi za Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju.

Pazite na krvni pritisak, srce, stomak, vrat, štitnu žlezdu.

Ne jurišajte na vetrenjače. Ne vodite bitke koje nisu vaše. Nemojte reagovati u ljutnji. Naučite kako da se smirite i podržite u situacijama za koje smatrate da su izvan vaše moći.

A posle svake oluje nebo se razvedri i postaje plavije i čistije.

Razveselite se ovim aspektima i svojim životom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>