Region

Svet

Region

Serija Močvara 2: Premijerno od 11. marta na Super Star kanalu! (VIDEO)

Serija "Močvara 2", premijerno na Super Star kanalu svakog vikenda od 11. marta u 21. čas! Radnja druge sezone se seli iz Beograda u Sentu, naizgled idiličnom vojvođanskom mestu, međutim…

Serija Močvara 2: Premijerno od 11. marta na Super Star kanalu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Inspektor Nikola Krsmanović je u lošim odnosima sa bivšom ženom Majom. Ćerku viđa svaki drugi vikend i smeta mu što je novi Majin partner zauzeo njegovo mesto. Nakon smrti majke Danice, počinje da traži istinu o sopstvenom poreklu.


Elena, devojka koju je Nikola poznavao i kojoj je pokušao da pomogne, pronađena je brutalno ubijena u malom vojvođanskom mestu, neposredno nakon momačke večeri Srđana Karana, pevača u usponu koji treba da se oženi Lidijom Garčević, ćerkom lokalnih moćnika.

Mladi inspektor Atila Seleš, nesrećno zaljubljen u Lidiju, vrši uviđaj i pronalazi krvlju ispisanu poruku „NIKOLA KRSMANOVIĆ“. Atila stupa u kontakt sa Nikolom koji postaje opsednut Eleninim slučajem. Nikola otkriva da je pokojnica izazvala mnoge moćne ljude iz malog vojvođanskog mesta u kom je ubijena. Atila prema Nikoli oseća mešavinu divljenja i odbojnosti, a vremenom obojica shvataju da su slični – izopštenici u potrazi za istinom.






Druga sezona serije “Močvara“, koja će imati deset epizoda kao i prva.


Uloge tumače:

Goran Bogdan, Robert Ožvar, Jana Bjelica,Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Katarina Marković, Marko Janketić, Anja Pavićević i drugi.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>