Zadruga

Parovi

Huso Mujić neće podržati ćerku! Car je kriminalac! (VIDEO)

Otac Dalile Dragojević Huso Mujić neće podržati ćerku ukoliko ostane u vezi sa Filipom. Car je kriminalac! Pomenuo je i Dejana.

Huso Mujić neće podržati ćerku! Car je kriminalac! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, je bio jedan od gostiju u novoj epizodi emisije "Premijera - Vikend Specijal", a nakon razgovora sa mezimicom je rešio da otvori dušu za gledaoce malih ekrana.

- Bolestan sam, nije mi dobro. Od kada je sve to počelo da se dešava nisam sretan. Znaš kako, ja ovde živim na selu, ovde ljudi svašta pričaju, neko istinu neko neistinu. Boli me što može da kaže da je prevarila čoveka i ostavila. Od najbolje postaneš najgora. Nisam očekivao da će ovo da se desi, da prevari supruga, nije smela to da uradi. Umesto da se kaje za greške ona ih i dalje pravi. Od čoveka pravi budalu. Nikada neću podržati Cara, to je kriminalac. On će nju sutra da šutne prvom prilikom. Jedino mogu da podržim Dejana - priča Huso a onda se osvrnuo i na Dejanovu vezu sa Aleksandrom Nikolić.

- Ako se njemu dopada dopada se i meni. Nek on ide svojim putem ja ga podržavam. Bilo mi je samo da ne napravi nešto, ja sam plakao zbog njega, žao mi ga je. To nije smela da uradi nikako. Kako bih ja preživeo da mu se nešto ne daj Bože desilo njenom krivicom - kaže Huso Mujić.





Dalilin otac se potom osvrnuo i na kuću u Šepku:

- Kuća pripada Dejanu, ne može on da bude oštećen. Ona može da dođe ovde ali sama, Car nikada neće doći u ovu kuću. Ako toliko voli oca treba i da ga poštuje, ja njoj ne želim zlo - kaže Huso i dodaje:






- Dobra mi je bila sve do ovoga trenutka, oprostiću joj ako se otkači od Cara. To je jedini problem. On nju pljuje i maltretira i radi šta hoće. Rekao bih mu da nije normalan, to se ne radi tako na javnoj sceni a ni uopšte u životu - priča Mujić, a potom se osvrnuo i na Dejanovu navodnu promenu vere:


- On je Dejan bio i ostao zauvek. Nije ni Hasan ni Zijad. Nije promenio veru, normalno da je ušao u džamiju da vidi kako izgleda - rekao je kratko Huso, a onda je progovorio i o vradžbinama:

- Vradžbine? To je najgore što se može povesti, možda je neko drugi napravio na primer od njegovih da ih rastavi. Ti ako nekoga ne voliš kao što oni nju nisu od prvog dana... Uvek sam joj govorio da ode kod njegove majke ali ona nije htela. Čuo sam se sa njegovim ocem dolazio je ovde pre par meseci, isto je iznenađen kao ja, nije nam jasno kako je to moglo da se desi - ističe Mujić, a za sam kraj je otkrio šta bi poručio ćerki:


- Poručio bih joj da se dozove pameti i da se otkači lažne ljubavi. Ta ljubav nema sreće, to sam rekao i pre nego što su ušli u vezu i to se pokazalo kad je Maja ušla. Sutra će biti isto, to mi je najžalije - završio je Huso.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>