Region

Svet

Region

Područje bez signala epizoda 1: Oleg! (VIDEO)

Serija "Područje bez signala" epizoda 1. pod nazivom "Oleg" biće emitovana na RTS-u u subotu 19. februara u 20:05 časova. 

Područje bez signala epizoda 1: Oleg! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Serija "Područje bez signala" epizoda 1:

Oleg i Nikola iz Zagreba stižu u Nuštin u kom se nalazi napuštena fabrika koju su preuzeli. Traže po gradu legendarnog inženjera Jandu, ali kada ga pronađu on odbija da im pomogne. 

Kad im se Janda ipak priključi, uporni Oleg i nespretni Nikola sve su bliže cilju - da otvore davno ugašenufabriku i pokrenu proizvodnju turbine kakva se odavno više ne proizvodi. 





Pristaju na Jandin uslov da radnici vode fabriku, a Oleg ostavlja Nikolu da bude direktor, iako ovaj o tome ne zna ništa, i odlazi na pregovore s misterioznim klijentomvodeći sa sobom konobaricu Lipšu koju je slučajno susreo na putu za Nuštin. Ni ona, ali ni klijent, nisu imuni na njegov šarm.

Uloge tumače: Rene Bitorajac (Oleg), Krešimir Mikić (Nikola), Jovana Stojiljković (Šeila), Izudin Bajrović (Janda), Goran Bogdan (Branoš), Tihana Lazović (Lipša), Lana Barić (Tanja), Slavko Štimac (Ragan), Stipe Radoja (Erol), Milena Zupančić (Alisa), Slobodan Milovanović (Slavko), Iva Babić (Viktorija), Nives Ivanković (Zlata)...i drugi.



Serija "Područje bez signala" nastala je prema istoimenom romanu Roberta Perišića koji je do sada izdat u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, SAD, Francuskoj i Velikoj Britaniji.



Seriju je proizvela zagrebačka "Kinorama" u koprodukciji sa slovenačkom produkcijskom kućom "Perfo", srpskom "Sense Production" i finskom "Citizen Jane", a prava su otkupile slovenačka televizija "Pro Plus" i Radio-televizija Srbije.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 





 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>