Style

Ljubav

Horoskop: Stižu oluje, ali proleće će doneti svetliju energiju!

Horoskop za tri znaka predviđa nevolje!  Stižu oluje tokom februara, ali proleće će doneti svetliju energiju!

Horoskop: Stižu oluje, ali proleće će doneti svetliju energiju! Svet Plus



Februar 2022. godine donosi jednu intezivnu energiju kojoj ćemo se lako prepustiti, ali nekoe promene koje slede neće prijati. Neki horoskopski znaci moraće da se suoče sa preprekama i teškim situacijama. 

Prema astrolozima najrizičniji dani su 8, 12, 16, 23. i 25. februar. Kada naiđe oluja, važno je da ostanete smireni i kontrolišete emocije. Najvažnije je da se ne uznemiravate zbog stvari koje ne možete promeniti, već idite u skladu sa promenama i pokušajte da pronađete svetlu stranu priče.


Ovan

Februar će doneti velike izazove i nove lekcije. Osećaćete potrebu da se izrazite, ali ćete to učiniti na veoma nepovoljan način. Pazite na komunikaciju jer neke reči koje niste želeli da kažete,, a rekli ste, mogu biti grube i povrediti voljenu osobu. Pokušajte da pronađete kompromis. Sredinom februara organizujte sebi odmor. Samo treba da napunite baterije i verujete da vas u budućnosti čeka nešto dobro.






Škorpija

Očekuje vas zaista buran februar, ali ne zaboravite da posle oluje uvek izlazi Sunce. Kada dođe proleće, sve će biti bolje u vašem životu, ali prvo ćete morati da prođete kroz sva iskušenja i prepreke koje vam sprema poslednji mesec zime. Morate da se nosite sa posledicama pogrešnih odluka koje ste doneli početkom godine. Treba izbegavati nepromišljene reči i uvek praviti kompromise u komunikaciji sa ljudima kako se ne bi raspravljali sa rođacima ili kolegama.

Jarac

Tokom čitavog meseca imaćete želju da se osamite i povučete, ali upravo sada je važno skupiti snagu i odupreti se porivu da sve četiri nedelje provedete u osami. Ovo posebno važi za one Jarčeve koji su u vezi. Budite strpljivi i uložite više truda da postignete ono što želite. Možda će vam trebati podrška i motivacija. U takvim trenucima slobodno se obratite prijateljima, oni će vam pomoći da prebrodite sve.



Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>