Style

Ljubav

Najsrećniji dan u 2022. godini za svaki znak horoskopa!

Najsrećniji dan u 2022. godini za svaki znak horoskopa! Ova godina donosi značajne promene, pa će biti više srećnih dana nego onih koje bi najradije hteli da prespavamo...

Najsrećniji dan u 2022. godini za svaki znak horoskopa! Svet Plus





Posle nekoliko astrološki teških godina, u 2022. stiže olakšanje. Kvadrat Saturn Uran i konjukcija Saturn Pluton donosili su teške trenutke, a kako je Jupiter ušao u znak Riba to implicira da će ova kalendarska godina, astrološki gledano, biti mnogo pozitivnija od prethodnih.

Astrolozi su izdvojili najsrećnije datume za svaki znak Zodijaka, a njihova predviđanja izgledaju ovako:



Ovan – 24. maj


Vi retko kada imate problem da se upustite u nešto novo, ali 24. maja 2022. sve što budete pokrenuli višestruko će vam se isplatiti.

Imaćete podršku Marsa, Meseca i Jupitera – sreće, strasti i motivacije vam neće manjkati.



Bik – 25. oktobar


Cela 2022. godina za vas će biti godina za pamćenje. Ali, pomračenje Sunca u znaku Škorpije odigraće se 25. oktobra, što za Bikove najavljuje važan dan u emotivnim odnosima.

Neki od vas mogu se veriti ili venčati, a neki zaljubiti za ceo život ili upoznati osobu koja će im osvojiti srce.



Blizanci – 20. jun


Merkur će biti u dobrom aspektu sa Jupiterom, pa ako želite da napravite dobar preokret u karijeri odaberite da razgovarate sa nadređenim 20. juna 2022. Ovaj razgovor će za vas biti plodonosan i uspešan.





Rak – 13. novembar


Trigon Sunca, Merkura i Venere donosi magiju u život osoba rođenih u ovom vodenom znaku. Ostavite prošlost iza sebe i zakoračite u budućnost koja obećava sjajne promene ne samo na poslovnom, već i na emotivnom planu.






Lav – 28. jul


Ovo je idealan dan da započnete nešto novo, jer će vas položaj planeta maksimalno podržati u tome. Birajte da li ćete menjati posao, partnera ili solo emotivni status – zvezde će biti na vašoj strani.



Devica – 2. mart


Mlad Mesec će aktivirati vašu kuću ljubavnih veza, pa ukoliko ste sami računajte na to da ćete ubrzo promeniti emotivni status. Ako ste, pak, u emotivnoj vezi ili braku, „druga polovina“ će vam pokazati koliko joj značite na način na koji niste mogli ni da zamislite. Bićete oduševljeni!




Vaga – 19. oktobar


Venera se pridružuje Suncu u vašem znaku, što najavljuje da ćete maksimalno iskoristiti sve prilike za pomirenje sa osobama sa kojima imate nesuglasice već duže vreme.

Takođe je veoma povoljan dan za ljubav i ako ste usamljeni i ako ste u vezi ili braku.



Škorpija – 25. januar


Promena za kojom ste dugo žudeli konačno stiže, i to furiozno. Nećete moći da verujete da će vam se u jednom danu dogoditi sve ono o čemu ste maštali u prethodnom periodu.

Mnoge Škorpije će se zaljubiti u najboljeg prijatelja ili saznati da bliski prijatelj/prijateljica gaji ljubavne emocije prema njima.






Strelac – 17. avgust

Ovaj datum viće upisan zlatnim slovima u kalendare svih osoba rođenih u ovom vatrenom znaku. Konačno ćete raširiti krila i energično početi da sprovodite promene na poslu, u porodici i emotivnom životu.

Zvezde će vam dati vetar u leđa da sve bude baš onako kako ste zamislili, bez ikakvih poteškoća.



Jarac – 25. septembar


Kada vam ide na poslu, vi kažete da vam je život savršen. Nije da vam emotivni odnosi nisu bitni, ali su svakako na drugom mestu.

Ove godine 25. septembra desiće se veliki pozitivan preokret u vašoj karijeri. Ili ćete dobiti značajnu povišicu, ili ćete preći na bolje plaćeno i rangirano radno mesto, ili ćete promeniti firmu, ili ćete započeti samostalan biznis u kom ćete biti vrlo uspešni.

Paralelno sa tim, u život će vam ući osoba koja će vas naterati da ljubav i posao stavite u istu ravan. Blago vama!



Vodolija – 6. mart


Romantika zauzima posebno mesto u vašem životu, ali Vodolije vrlo često nemaju jake emotivne veze vođene strašću, jer im je prioritet da njihov partner na prvom mestu bude njihov dobar prijatelj.

Ove godine to će se donekle promeniti – 6. marta 2022. mnoge Vodolije će se tako zaljubiti da će izgubiti tlo pod nogama. Srećno vam bilo!



Ribe – 26. april


Osobe rođene u ovom vodenom znaku čeka neverovatno dobra godina koja će biti uspešna na svim poljima – i u poslu, i u ljubavi, i u prijateljstvu, i u porodičnim odnosima.

Ali, 26. april astrolozi izdvajaju kao datum kad bi Ribe mogle da se suoče sa neverovatnim mogućnostima, posebno na polju muško-ženskih odnosa. Ovaj datum će verovatno promeniti tok celog vašeg života!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>