Zadruga

Parovi

Taki ulazi u rijaliti Zadruga, rećiće ćerki kako stvari stoje!

Radomir Taki Marinković ulazi u rijaliti "Zadruga 5", reći će ćerki Maji kako stvari stoje! Ja sam civilizovan čovek!

Taki ulazi u rijaliti Zadruga, rećiće ćerki kako stvari stoje! Screenshoot/Instagram




Od samog početka pete sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga" pa sve do sada, ono što stanarima Bele kuće najviše fali jeste kontakt sa porodicom.

Iako su svesni da su u rijalitiju i da tu ne postoji kontakt sa spoljnim svetom, to ih ne sprečava da razmišljaju o tome kako sve izgleda napolju. E sada će i to saznati.

Naime, voditelj Milan Milošević večeras stiže na velelepno imanje kako bi sa zadrugarima prošao kroz najemotivnije trenutke i milionskom adutorijumu priredio pravi šou sa zadrugarima kroz specijalnu emisiju ''Novogodišnje čestitke porodice'', gde će zadrugari čuti šta im misle najmiliji, a nema sumnje da će u ovoj emisiji biti i suza. Pored toga, Majin otac, Radomir Marinković Taki sutra će, 31. decembra, ući u "Zadrugu".





Taki će sutra ući na imanje kako bi se video sa ćerkom Majom Marinković, a definitivno da njihov susret svi očekuju da vide.

On ne krije da je uzbuđen zbog susreta sa ćerkom Majom, a već je razmišljao dugo o tome šta će joj sutra reći kada je bude ugledao.

- Spremio sam joj dosta poklona, zaista, uzbuđen sam, ja neću da pravim tamo haos, ja sam civilizovan čovek. Idem da vidim ćerku i sve ću joj reći šta joj zameram, naravno, neću da je tamo tešim, ja ću reći onako kako stvari stoje, mislim da je tako najbolje - rekao je Taki za "Republika.rs".






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs/republika.rs

Povezane vesti:


>