Zadruga

Parovi

Sukob! Dalila pokušala da pobegne iz rijalitija Zadruga 5! (VIDEO)

Sukob bivših supružnika, doveo je Dalilu do nervnog rastrojstva! Pokušala je da pobegne iz rijalitija "Zadruga 5"! Lomila je sve po imanju...

Sukob! Dalila pokušala da pobegne iz rijalitija Zadruga 5! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Dalila je saznala da postoje emocije između Dejana i Martine Petrović pa je zbog toga doživela slom. Ona je čak u jednom momentu šutirala ogradu ekonomsko dvorišta.


- Ja sam budala! Ne može se to nikad rešiti, osili se... Neka propada! Svo troje treba da budu u paketu! Ona sve s*ebe, nema ona meni prava da zamera bilo šta... Toliko sebi daju za pravo, a onda se ja osećam loše. Pokušavam da budem dobar, a ne treba! Ne znam ni što. Ne može, to je odnos sličan onome "Gde gledaš, šta radiš?" - žalio se Dejan Dragojević.


- Ja ovde kupujem za ovog ološa, a on teši druge devojke! I onda kad ja ispričam ovom ološu šta vidim, on to poriče. Mene neće manipulisati - rekla je Dalila, a Dejan ju je gurnuo.

Nakon ovog sukoba ni Dejanu nije bilo svejedno.

- Tako je to kad želiš nekome da pomogneš, njoj je to dalo za pravo da me gazi, glup sam k'o ku*ac! - besneo je Dejan.

- Zašto glup? Zato što si dozvolio neki prisniji odnos, pa ste se posvađali? Da li ti je zamerila nešto? - ispitivala ga je Tara.

- Ma, da, Irma, ispiračica mozga - odgovorio je on.

- Pa, šta ti je ona, devojka, šta? Ona je istripovala da ćete se vi pomiriti? Muvate se, pa da ti zameri? Šokovi - čudila se Tara.




 





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>