Zadruga

Parovi

Maja Marinković prenela poruku Dejanu Dragojeviću! (VIDEO)

Maja Marinković ušla je u rijaliti ''Zadruga 5'', a prvo što je uradila prenela je Dejanu Dragojeviću poruku, odnosno pozdrav od brata Davida. A evo šta je Huso Mujić poručio Maji.

Maja Marinković prenela poruku Dejanu Dragojeviću! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Maja Marinković je nakon ulaska u Belu kuću sela za crni sto, pa se obratila Dejanu Dragojeviću.


- David te je pozdravio puno. A i tebe, Đedoviću - rekla je Maja, Dejan se samo nasmejao što je mnoge iznenadilo s obzirom na njegov turbulentan odnos sa svojom porodicom, a ovim gestom je pokazao da mu je drago zbog pozdrava koje je dobio.


- Da li je dobar? - pitao je Đedović koji je takođe dobio pozdrave od Dejana Dragojevića.Ono što je šoliralo gledaoce je i ono što je Huso Mujić poručio Maji Marinković.

U studiju su joj novinari otkrili da ima pozdrave od Dalilinog oca, Huse Mujića koji joj je poručio da čuva Dejana Dragojevića.


- Hvala puno, on je sušta suprotnost od nje. Ja se zahvaljujem, čovek je u pravu i realno gleda sve stvari - poručila je Maja.Nakon što je ušla u Belu kuću Maja Marinković je prišla Dejanu i uručila mu parfem za koji su se svi pitali kome je namenjen, a sigurno su znali da nije za Filipa Cara jer je Maja u studiju rekla da mu neće prići i pozdraviti se. 
 
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>