Region

Svet

Bogoljuba Mitića Đošu mrtvog je pronašla ćerka!

Bogoljuba Mitića Đošu mrtvog je pronašla ćerka Natalija. Vrištala je i zvala u pomoć ali sve je već bilo gotovo... Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

Bogoljuba Mitića Đošu mrtvog je pronašla ćerka! Screenshoot/Youtube
Bogoljub Mitić Đoša premiunuo je u junu 2017. godine, od posledica srčanog udara. Bogoljub se proslavio uloga Đoše, a glumac je za sobom ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu i Nataliju Mitić.

Život preminulog Bogoljuba Mitića Đoše koji je umro u Beogradu od posledica srčanog udara bio je pun kontrasta - sa jedne strane vodio je miran porodičan život, sa druge strane bio je upleten u pojedine afere i često je u javnosti davao izjave koje su izazivale smeh, a pomalo i čuđenje.

Đošina ćerka Natalija prava je lepotica, ali se retko pojavljuje u javnosti, međutim, aktivna je na društvenim mrežama. Trenutno radi kao medicinska sestra - instrumentarka operacionog bloka VMA.Podsetimo, kako su mediji pisali posle Bogoljubove smrti, Natalija je navodno pronašla očevo beživotno telo.

- Ja sam ga videla i znala da je gotovo, ali i pored toga pokušavala sam da ga reanimiram. Vrištala sam, komšije su me čule i došle u pomoć. Ipak, čim je došla hitna, mogli su da konstatuju smrt - rekla je ona.

Ćerka Bogoljuba Mitića Đoše ispričala je da nikada neće moći da se pomiri sa tim da oca više nema.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>