Zadruga

Parovi

Kenan i Rialda se fizički obračunali?!

Isplivale su tvrdnje da su se Kenan i Rialda fizički obračunali, odnosno da je Tahirović nasrnuo na svoju bivšu devojku i to naočigled nekoliko ljudi.

Kenan i Rialda se fizički obračunali?! Screenshoot/Instagram




Kako tvrdi izvor, Kenan i Rialda su bili u automobilu koji je bio parkiran ispred jedne zgrade, a po njihovoj gestikulaciji jasno se videlo da vode žustru raspravu. U jednom trenutku, Tahirović je navodno udario Rialdu, nakon čega je nastala prava drama.



- Video sam da je uplakana i, iskren da budem, tek onda sam primetio da pored nje u kolima sedi onaj dečko iz Sarajeva sa kojim je bila u vezi dok su boravili u rijalitiju - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:


- Čuo sam nju kako viče na njega, kao da se pravdala, a onda je i on povisio ton. U tom trenutku sam ugledao kako njegova ruka ide u pravcu njenog tela i jasno sam primetio da je došlo do fizičkog kontakta. Devojka je samo zanemela, a posle deset sekundi on je izašao iz automobila.



S druge strane, izvor blizak manekenu iz Sarajeva otkrio je da je on nakon raskida sa pevačicom želeo da ponovo bude s njom, da je ona bila spremna da pruži ruku pomirenja, ali zbog svega što se desilo, među njima je definitivno kraj.

- Kenan je došao u Beograd da bi se video s Rialdom i da izglade odnose. Koliko znam, bio je u Srbiji nekoliko dana jer je želeo da pruži još jednu šansu njihovoj vezi - rekao je izvor blizak manekenu, piše Pink.

 

Filip Car molio Dalilu da pričaju jer ne može bez nje! (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>