Region

Svet

Parovi - Nenad: Karolina, droljo raspala!

U rijalitiju "Parovi" izbila je burna svađa kada je Nenad Jevremović, dečko Milice Majstorović, napao devojku Peđe D'Boja, Karolinu Jovanović, rekavši joj da je drolja sa pet razreda osnovne škole. Čitav incident počeo je tokom žurke, kada je Peđa prišao Kragujevčaninu i rekao mu da je dosadan jer po ceo dan spava, zatim se okrenuo i otišao. Kako ne bi ostao dužan starijem cimeru, Jevremović je osuo paljbu po njegovoj lepšoj polovini, vređajući nju i njenu porodicu.

Parovi - Nenad: Karolina, droljo raspala!



“Karolina, koliko ti imaš razreda osnovne škole? Pet? Pa tako i izgledaš! Kakvi su te to roditelji vaspitali?!“, vikao je mladić iz Kragujevca.“ Ne vređaj mog oca! On je mrtav! Kako te nije sramota?“, rasplakala se teniserka.

”Ma, je*e mi se. Možete svi da mi pu*ite. Pu*ite mi i ti i svi tvoji!”, nije se zaustavljao Nenad, pokazavši srednji prst, da bi ga potom Karolina optužila da je narkoman.

”Ne pričaju uzalud svi da se drogiraš. Zato se tako i ponašaš”, rekla mu je teniserka, što ga je dodatno razljutilo. “Šta hoćeš, kurvetino? Droljo raspala!”, urlao je Nenad na Nišlijku, a zatim je Tika Arsić došao i odveo momka na spavanje.

izvor: Svet

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>