Lepota

Ljubav

Izgledate staro zbog ovoga! Loš način stilizovanja kose!

Ništa ne može da upropasti izgled kao loš izbor frizure! Izgledate staro zbog ovoga! Loš način stilizovanja kose! Pogledajte kakve greške pravite!

Izgledate staro zbog ovoga! Loš način stilizovanja kose! Screenshoot/Instagram
Kosa ima veliku ulogu kada je izgled u pitanju. Sa pravom frizurom moguće je "obrisati" godine i lice učiniti mladolikim.

Barem jednu od ove 3 greške pravi gotovo svaka žena, a da nije ni svesna koliko kvari ceo izgled.

Po svaku cenu se potrudite da izbegnete stilizovanje kose na ovaj način:

Razdeljak na sredini glave je velika greška, jer će dodati nekoliko godina vašem licu. Mnogo bolja opcija je napraviti razdeljak sa jedne strane. Ovako će lice biti uokvireno na pravi način i najlepše crte lica će biti istaknute. Osim toga, ovako stilizovana kosa deluje ženstvenije i razigranije.Potuno ravna kosa je dobar izbor za devojke u 20-im. Međutim, kada zađemo u zrele godine, ovakav način stilizovanja treba izbegavati. Umesto ispeglane kose birajte frizure sa loknama koje su pune volumena.


Ako volite da vezujete kosu u punđu ili rep, vodite računa da kosa ne bude previše slepljena uz samo teme glave. Na taj način lice će biti izložene, a sve fine linije će biti u prvom planu. Kada vezujete kosu, birajte frizuru poput ove:


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>