Svet

Region

Serija Fargo, sezona 4, premijerno na RTS-u od 29. avgusta!

Serija "Fargo", sezona 4, premijerno na RTS-u od 29. avgusta, nedeljom u 23. h. Smeštena u Kanzas siti 1950. godine, radnja 11 epizoda najnovije sezone ove neobične serije usredsređuju se na dve kriminalne organizacije koji se bore za delić američkog sna i sklapaju nesiguran mir.

Serija Fargo, sezona 4, premijerno na RTS-u od 29. avgusta! Promo




Za četvrtu sezonu popularne i uvek uzbudljive serije „Fargo“ fanovi kažu da je najbolja do sada! Priča je intrigantna i istovremeno zabavna, radnja dinamična, zaplet veoma komplikovan i maštovit, a sve to prati vrhunska gluma i dobro poznat satirični „fargovski“ ton. Gledaoci RTS-a imaće priliku da je prate od 28. avgusta, svake nedelje na RTS 1.

Smeštena u Kanzas siti 1950. godine, radnja 11 epizoda najnovije sezone ove neobične serije usredsređuju se na dve kriminalne organizacije koji se bore za delić američkog sna i sklapaju nesiguran mir. Zajedno kontrolišu alternativnu ekonomiju eksploatacije, korupcije i droge.

Kako bi učvrstio primirje, Loj Kenon, glava afroameričke kriminalne porodice, menja svog najmlađeg sina Sačela sa svojim neprijateljem Donatelom Fadom, šefom italijanske mafije. Zauzvrat, Donatelo predaje svog najmlađeg sina Zera - Loju. Priča o imigraciji, asimilaciji i moći isprepliće se životnim pričama o Jostu Fadi, impulsivnom i hedonističkom nasledniku mafijaške porodice, zatim Donatelovom usvojenom sinu Patriku „Rabiju“ Miliganu, detektivu Odisu Vefu, Oraeti Mejflauer i američkom šerifu Diku „Defiju“ Vikvareu. 






Prva sezona "Farga" imala je Bilija Boba Tortona, druga sezona Kirsten Danst, treći je među ostalim imao i Juana Mekgregora, a četvrta komičara Krisa Roka u veoma dramatičnoj ulozi. Osim njega u seriji glume i Džesi Bakli, Džejson Švarcman, Timoti Olifant, Džek Haston i Ben Višou.


Četvrta sezona, hronološki se odvija najranije u odnosu na ostale sezone. Prva sezona odigrava se 2006. godine, druga je smeštena u davnu 1979. godinu kako bi ispričala priču o ocu glavnog protagoniste u mlađim godinama. Treća sezona, u kojoj Juan Mekgregor glumi blizance, uglavnom je bila manje povezana s prve dve, a gledaoce je odvela u savremenije okruženje između 2010. i 2011. godine. Takođe, ova sezona je ujedno i najveća priča koju je tvorac, Noa Houli, pokušao da ispriča. Pratiti 25 glavnih likova zaista je prava vežba za moždane vijuge, ali na sreću imena su jedinstvena i lako pamtljiva. 







Uloge: Kris Rok, Džesi Bakli, Džejson Švarcman, Timoti Olifant, Džek Haston, Ben Višou...
Kreator serije: Noa Houli



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>