Zadruga

Parovi

Golubović: Maja Marinković nije bila ravnodušna prema meni!

Kristijan Golubović ne prestaje da otkriva do sada nepoznate detalje iz "Zadruge", a dotakao se i Maje Marinković za koju je imao šta da kaže. Nije bila ravnodušna prema meni!

Golubović: Maja Marinković nije bila ravnodušna prema meni! Screenshoot/Youtube

Golubović je najpre postavio dijagnozu Maji Marinković i Marku Janjuševiću Janjušu:

- Vide i psihijatar, psiholog da nisu normalni. Oni su mentalno skrenuli, plutaju u svom svetu tuča, grebanja, iživljavanja i na kraju sve to zamaže jedan poludobar s*ks. Pa onda opet u krug eskalira nasilje. Mislim da su oni novi predmet u školi psihoanalize- izjavio je Kristijan koji tvrdi da će maja šutnuti janjuša čim se pojavi bolji:

- Mislim da se on malo folira, a njoj odgovara da bude tu. Novac je u pitanju. Njemu je ona najbolja riba na svetu što se tiče izgleda i seksa, a on je njoj loša navika. Čim bude našla boljeg frajera, ode ona kao da Janjuša nije bilo.

A Kristijan Golubović tvrdi da je Maja mogla da bude njegova, samo da je on to želeo:

- Taki mi je prijatelj 30 godina! Zamisli da prijatelju jašem ćerku! To je ista priča kao sa Arkanovom Anđelom. Maja nije bila ravnodušna prema meni, a ako bi se pričalo o s*ksu, grubim radovima, Maja je tamo najbolja i najzgodnija riba, najbolje urađena, najčistija, najpedantija, mirišljava kao cvet. Posle operacija postala je ozbiljna pi*ketina. Ja ne mogu da shvatim da je sa Janjušem. Pa, dolazila je kod mene i ismevala ga da su mu pete kao kačkavalj, da mu smrdi iz usta, da je rošav, da ima iskrivljene prste, kromanjonac, da mu je mlitav ku*ac i onda ide i je*e se sa njim. Pa i ona je malo poremećena.


A potom se osvrnuo i na tužbu koju najavljuju Marija i miljana Kulić protiv njega:

- Njih dve mogu da me poljube u guzicu. Koje sam ja krivično delo prema Miljani napravio? Čačkaju mečku, a kad ih mečka izgrebe, onda: 'Jao, hteo je da me ubije'. Šta sam sve čuo o sebi, pa šta je trebalo da radim, da ubijem nekog? Uzeo sam lepe pare, hvala njima, hvala meni, više nikad i ćao - izjavio je Kristijan koji je otkrio da se definitivno razvodi od supruge Ivane:


- Mi smo završili. Bio sam kod kuće, ručali smo sa ćerkom i kad se pokrenula tema mog ponašanja u rijalitiju i odnosa sa Kristinom, ona je počela da histerise. Ja sam joj rekao da zbog deteta ne želim da budem u tom stanu. Ona namerno hoće te scene, da me ukanali pred detetom kako bih ja ispadao kreten. Do kraja mog života Ivana Veljović kad digne ton na mene, ja ću samo da se okrenem i odem. Nas dvoje smo bili venčani samo u crkvi. Ivana me je kinjila sedam, osam godina i ja sam je prevario i napravio ružne stvari. Opterećivala me je, kaže da sam bio ne znam gde i radio ne znam šta, što nije bila istina.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>