Region

Svet

Dženan Lončarević 8. jula najavljuje spektakl u Nišu! (VIDEO)

Nakon više od godinu dana života na pauzi pesma se vraća na Letnju pozornicu! Dženan Lončarević 8. jula najavljuje spektakl u Nišu! 

Dženan Lončarević 8. jula najavljuje spektakl u Nišu! (VIDEO) Promo

Nakon više od godinu dana života na pauzi pesma se vraća na Letnju pozornicu u Nišu.  Prvi koncert nakon pandemije održaće upravo Dženan Lončarevića 8.jula u jednom od najlepših gradova na jugu naše zemlje.U pripremi je spektakularna bina i repertoar koji vas neće ostaviti ravnodušnim! 

Dženan Lončarević će posle preduge pauze izaći pred Nišlije sa istim ako ne i većim žarom nego ikada."Iskreno se radujem povratku na scenu posebno tako veliku scenu kao što je letnja pozornica u Nišu. Niš je I moj grad tamo imam svoje ljude svoju publiku koja je posebna vatrena i kojoj se radujem. Obecavam vam provod koji će se pamtiti a obećanje je dug." - rekao je Lončarević. 

Karte su u prodaji od 21.juna po simbolično ceni, od hiljadu dinara a Lončarevićev koncert je prvi u nizu događaja koji će ovoga leta u organizaciji Team System Music-a obeležiti eru posle Kovida kada ćemo ponovo pevati u glas.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>