Region

Svet

Ljuba Perućica besan jer su mu snimali suprugu dok se presvlačila!

Ljuba Perućica besan jer su mu snimali suprugu dok se presvlačila! Katarina je doživela veliku neprijatnost u kabitni u jednom tržnom centru.

Ljuba Perućica besan jer su mu snimali suprugu dok se presvlačila! Screenshoot/Instagram
Pevač Ljuba Perućica, čija supruga Katarina je doživela ogromnu neprijatnost u jednom tržnom centru kada je videla da je snima kamera dok isprobava garderobu u kabini, rekao je u jednoj emisiji da nije u redu to što  kamere stoje iznad kabina jer uvek neko može da iskoristi i gleda ljude kako se presvlače 

- Moja supruga je bila u prodavnici i kada se presvlačila ugledala je iznad kabine kružnu kameru. To ju je razbesnelo, izašla je i tražila je odgovor od radnika zašto stoji kamera na mestu gde se hiljadu ljudi presvuče. Radnik joj je odgovorio da to nije kamera, a to je nju je razljutilo jer su je pravili ludom. Tražila je menadžera a onda su priznali da je to kamera, ali da ona ne snima, nego kasu, usmerena je na drugu stranu... - pričao je Ljuba. 


Podsetimo, pevačeva supruga Katarina na društvenim mrežama objavila je post da su je snimali u jednom tržnom centru dok je probavala u kabini garderobu.  

- Probavala sam garderobu gola i videla kameru. Pošto mi kažu da sam luda i da oni ne snimaju, ja želim da dođem do tog snimka sada - rekla je Katarina, a i Ljuba je preduzeo mere.

Naime, pevač je otkrio da se radi u rotirajućoj kameri vrhunskog kvaliteta, kao i da kamera postoji kako im neko ne bi ukrao stvari i snimci se brišu.
 

Horoskop: Stiže vreme sreće i ljubavi! Novca i uspeha neće faliti!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>